HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Το πολυτελές baby shower που διοργάνωσε για τον ερχομό του παιδιού της

Η Kourtney Kardashian δημιούργησε το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη το Σαββατοκύριακο για ένα επικό baby shower με θέμα την Disney.

Η εγκυμονούσα σταρ του ριάλιτι έδειξε την «ιδιαίτερη μέρα» της γιορτάζοντας το «baby Barker» μέσω Instagram Stories την Κυριακή.Kourtney Kardashian

Οι φωτογραφίες της Kourtney Kardashian στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν μια γεύση από τηγανίτες σε σχήμα Μίκυ Μάους και διακόσμηση σύμφωνα με το πρότυπο της Disneyland, από πολύχρωμες σημαίες και μπαλόνια μέχρι τον πράσινο χυμό «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Το baby shower περιελάμβανε επίσης ένα Wishing Tree και μια τούρτα Steamboat Willie.

Τα αδέρφια της Kourtney παρευρέθηκαν στο πάρτι με τα παιδιά τους, με την Khloé Kardashian και την Kim Kardashian να δημοσιεύουν φωτογραφίες.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Κρις Τζένερ

Η Kourtney επέλεξε να φορέσει μια στολή από δέρμα φιδιού από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, με μαύρα γυαλιά ηλίου και ασορτί αυτιά Μίκυ Μάους.

Παρών φωτογραφήθηκε και ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ. Φορούσε μαύρη μάσκα προσώπου καθώς βρέθηκε θετικός στον COVID την Παρασκευή.

Το αγοράκι που περιμένουν θα είναι το τέταρτο παιδί της Kourtney , με την ίδια να μοιράζεται ήδη τον Mason, 13, την Penelope, 11 και τον Reign, 8, με τον Scott Disick.

Τράβις Μπάρκερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Ο Barker, από την πλευρά του, είναι ο πατέρας του Landon, 19, και της Alabama, 17, καθώς και ο πρώην πατριός της 24χρονης κόρης της Shanna Moakler, Atiana.

Αυτός και η Kourtney παντρεύτηκαν το 2022, παντρεύτηκαν σε τρεις ξεχωριστές τελετές. Αποκάλυψαν τα νέα της εγκυμοσύνης τους τον Ιούνιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δείτε το απίστευτο σούπερ γιοτ που γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά του

HerNews ka

Έμα Στόουν: Από το Met Gala στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό η οσκαρική ηθοποιός

Her News b

Σάρον Στόουν: «Προστατέψτε τα παιδιά μας» – Η δραματική έκκληση κατά της οπλοκατοχής

Her News