HerNews.gr
Social News

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δείτε το απίστευτο σούπερ γιοτ που γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά του

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν την Κυριακή του Πάσχα απολαμβάνοντας τον ήλιο με την οικογένειά τους σε ένα σούπερ γιότ πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Η Βικτόρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τους εορτασμούς μέσω Instagram, δείχνοντας τον σύζυγό της και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους – τον ​​Μπρούκλιν, 25 ετών, τον Κρουζ, 19 και τη Χάρπερ, 12 – να ζουν την καλύτερη ζωή τους.

Μαζί με την οικογένεια γιόρτασε και η σύζυγος του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτς, ενώ ο 21χρονος Ρομέο έλειπε για το Σαββατοκύριακο.

Τα γεμάτα ήλιο στιγμιότυπα έδειχναν τον Ντέιβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ ντυμένους με καλοκαιρινή ενδυμασία ενώ φορούσαν ροζ και άσπρα αυτιά κουνελιού. Κάποια στιγμή πόζαραν ανάποδα σε ένα σαλόνι ενώ προσποιούνται ότι κοιμούνται για μια χαριτωμένη φωτογραφία.

Σε μια άλλη εορταστική φωτογραφία, η ευτυχισμένη οικογένεια πόζαρε για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στο πίσω μέρος του γιοτ ενώ όλοι φορούσαν τα ίδια εορταστικά αυτιά κουνελιού.

Ένα τρίτο παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο έδειξε την Πελτζ να κρατά ψηλά το πόδι της Βικτόρια, το οποίο παραμένει σε ειδική μπότα από όταν έσπασε το πόδι της ενώ έκανε γυμναστική τον Φεβρουάριο.

Άλλες φωτογραφίες έδειχναν τον Ντέιβιντ να ποζάρει με τα παιδιά του καθώς φορούσαν όλοι λευκά φούτερ.Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

«Καλό Πάσχα!! Σε αγαπάμε και μας λείπεις @romeobeckham!! Φιλιά από τους Beckhams και Peltz Beckhams», έγραψε η Βικτόρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το Σάββατο, η Βικτόρια μπέκαμ δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με την ίδια και την Πελτζ να χορεύουν την επιτυχία του 1996 των Spice Girls “Say You’ll Be There” ενώ βρίσκονταν στο σκάφος.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες στη δική του ροή στο Instagram την Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων γλυκών στιγμιότυπων αναδρομής των γιων του να κρατούν ένα τεράστιο σοκολατένιο λαγουδάκι όταν ήταν μικροί

Συμπεριέλαβε μια φωτογραφία της κόρης του να κρατά ένα ειδώλιο κίτρινης πάπιας και μια άλλη της γυναίκας του με αυτιά κουνελιού.Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Ντέιβιντ και Βικτόρια ΜπέκαμΦαίνεται ότι η οικογένεια έχει περάσει αρκετές μέρες στο εξωτερικό με το γιοτ της, καθώς εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να κάνουν κρουαζιέρα την Τετάρτη.

Το ritzy Riva 130 Bellissima Yacht είναι φαινομενικά μια νέα αγορά για το ζευγάρι, το οποίο στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτες ενός πολύ μικρότερου Riva Argo 90 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ασημένιο σκάφος, το οποίο έχει μήκος περίπου 40 μέτρα, χωράει έως και 10 άτομα σε πέντε σουίτες.

Ντέιβιντ και Βικτόρια ΜπέκαμΑπό τον Φεβρουάριο του 2014, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους κάτω από τον ήλιο της Φλόριντα, καθώς ο πρώην επαγγελματίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε για να εργαστεί στην Inter Miami CF.

Το ζευγάρι φέρεται να έχει συνολική καθαρή περιουσία 514 εκατομμυρίων δολαρίων για να υποστηρίξει τον πλούσιο τρόπο ζωής του.

Ανεβάζει περισσότερο τη θερμοκρασία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δείτε τον να γυμνάζεται

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

HerNews ka

Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική της ανάρτηση με τα δίδυμα παιδιά της για την Ημέρα Προωρότητας

HerNews ka

Τάμτα: Μα ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι στη Γεωργία

HerNews ka