HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βαγγέλης Κακουριώτης: Η κοπέλα που τον παρενόχλησε στη σκηνή μιλά δημόσια για πρώτη φορά – «Δεν θυμάμαι τίποτα»

Την περασμένη εβδομάδα αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα βιντεάκια από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Βαγγέλης Κακουριώτης, στα οποία μια κοπέλα έχει ανέβει πάνω στη σκηνή και τον παρενοχλεί όσο εκείνος τραγουδάει.

Στα  βίντεο φαίνεται η κοπέλα να έχει “γραπώσει” τον Βαγγέλη Κακουριώτη και να του χορεύει σε απόσταση “αναπνοής” προσπαθώντας μάλιστα να τον φιλήσει στο στόμα, με τον τραγουδιστή να χειρίζεται το θέμα με μεγάλο επαγγελματισμό.

@antonisvenetis Καλα πηγε και αυτο 🤪😅 #fy #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #mpesfypgamw #viral #viraltiktok #kakouriotis ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Venetis

Η κατάσταση στη συνέχεια…. ξέφυγε με τον τραγουδιστή να αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια των υπαλλήλων του μαγαζιού ώστε να απομακρυνθεί η κοπέλα από την πίστα.

Η εκπομπή  “Super Κατερίνα” επικοινώνησε με την εν λόγω κοπέλα της οποίας το όνομα είναι Mia Karolys η οποία δήλωσε: «Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια μόνο για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: “Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους”

HerNewskl

Άννα Βίσση: «Αισθάνομαι ότι δεν αξίζω την τόση αγάπη που εισπράττω»

HerNews ka

Πάνος Καλίδης: «Αν δεν πάω στο Survivor, οι κόκκινοι θα πεινάσουν»

Her News