HerNews.gr
Μόδα

Rosie Huntington: Το εντυπωσιακό λευκό blazer που φόρεσε στο Μιλάνο

Η Rosie Huntington μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες ημέρες, ενώ βρίσκεται στο Μιλάνο.

Rosie Huntington: Το εντυπωσιακό λευκό blazer που φόρεσε

Σε ένα από τα τελευταία της post την βλέπουμε να έχει επιλέξει ένα εντυπωσιακό λευκό blazer, που το φόρεσε μόνο του, χωρίς κάποια φούστα ή παντελόνι. Απλά το συνδύασε με ζαρτιέρες και κορσέ σε παρόμοια απόχρωση και ολοκλήρωσε το outfit με λευκές γόβες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Βέβαια σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται ότι έχει συνδυάσει ένα επίσης λευκό oversized σακάκι με καφέ γόβες και χρυσά κοσμήματα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Rosie Huntington: Η αλλαγή στο στιλ της

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret έχε τελειοποιήσει την τέχνη του styling, ενώ όπως έχει δηλώσει χρειάστηκε πολλές δοκιμές και λάθη για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα.

«Στα είκοσί μου, με τράβηξε πολύ περισσότερο το print, υπήρχαν πολλά φλοράλ, διακοσμητικά στοιχεία και δαντέλες – το στυλ μου ήταν πολύ πιο μποέμ κατά κάποιον τρόπο. Φορούσα πολλά κοντά σορτς, πολλά καπέλα και πολλές καουμπόικες μπότες», έχει πει η Rosie Huntington.

Αν και το στυλ της έχει φαινομενικά αλλάξει αρκετά δραματικά, λέει ότι ο τρόπος που προσεγγίζει τη μόδα ήταν πάντα ο ίδιος. «Πάντα ήθελα να είμαι άνετη. Απλώς δεν θέλω τα ρούχα να με φορούν. Θέλω να μπω σε ένα δωμάτιο και να είμαι εγώ που βλέπουν πρώτα οι άνθρωποι, παρά το ντύσιμό μου».

Φυσικά, η αλλαγή των τάσεων επηρέασε τη Huntington-Whiteley στο να κινηθεί προς μια πιο minimal εμφάνιση, αλλά λέει ότι το ντύσιμο αυτό ταίριαζε πολύ στον τρόπο ζωής της και έτσι της κόλλησε. «Όταν απέκτησα τον γιο μου, εκείνος ο μινιμαλισμός της δεκαετίας του ’90 επανήλθε και απλά με τράβηξε. Τώρα, πραγματικά δεν έχω έναν τόνο ρούχα. Επενδύω σε κομμάτια που φοράω ξανά και ξανά, χρόνο με τον χρόνο, και αποφεύγω οτιδήποτε πολύ εποχιακό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Η εταιρία της Skims αξίζει πλέον 4 δισεκατομμύρια δολάρια

HerNews ka

MTV VMAs 2023: Οι πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl

Η Rihanna είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfit που φόρεσε στην εγκυμοσύνη της!

HerNews ka