HerNews.gr
Beauty

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

Victoria Beckham

Το contouring είναι μια τεχνική μακιγιάζ που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει σκιές και φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο προκειμένου να αναδείξει και να ορίσει τη δομή του.

Σε αυτό το βίντεο, η Victoria Beckham δείχνει πώς μπορεί κανείς να υιοθετήσει μια πιο διακριτική και φυσική προσέγγιση στο contouring χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που δημιούργησε το δικό της beauty brand, το Contour Stylus.

Τα βασικά βήματα που ακολουθεί η Victoria Beckham είναι τα εξής:

  1. Εφαρμογή: Χρησιμοποιώντας το Contour Stylus, ξεκινά να δημιουργεί λεπτές γραμμές σε σημεία του προσώπου όπως το μέτωπο, το κόκκαλο της μύτης, και τις γωνίες των ματιών. Αυτές οι γραμμές δημιουργούν σκιές που ορίζουν τη δομή του προσώπου.
  2. Μπλένταρισμα: Μετά από την εφαρμογή των γραμμών, η Victoria Beckham μπλένταρει πολύ καλά το προϊόν, χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη βούρτσα ή σφουγγάρι. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομαλή μετάβαση ανάμεσα στις σκιές και τις φωτοσκιάσεις, χωρίς να είναι εμφανείς οι γραμμές.
  3. Ελάχιστη ποσότητα: Ένας κανόνας που ακολουθείται είναι το “λιγότερο είναι περισσότερο”. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί contouring για να ορίσει τη δομή του προσώπου, πολλά προϊόντα μπορούν να δώσουν ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα. Η Victoria Beckham προτείνει να ξεκινήσετε με λίγη ποσότητα και σταδιακά να προσθέτετε αν χρειαστεί.

Η τεχνική αυτή προσφέρει ένα πιο διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, χωρίς την έντονη φωτοσκίαση που συνήθως συνδέεται με το contouring.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

David & Victoria Beckham: Το τρυφερό βίντεο για τα 21α γενέθλιά του γιού τους Romeo

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντηλιακό μαλλιών: Ποιος είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό;

HerNewskl

Soft waves: Το πιο διακριτικό και ρομαντικό χριστουγεννιάτικο χτένισμα!

HerNewskl

Μακριά μαλλιά: 10 πανέμορφα κουρέματα με layers

HerNewskl