HerNews.gr
Beauty

Αντηλιακό μαλλιών: Ποιος είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό;

Αντηλιακό μαλλιών: Ποιος είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό;

Το αντηλιακό μαλλιών είναι ένα άκρως προστατευτικό και χρήσιμο προϊόν για την υγεία των μαλλιών μας.

Είναι το ίδιο χρήσιμο και απαραίτητο με το αντηλιακό σώματος και για αυτό το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Ο μόνος τρόπος, που ίσως δε απαιτείται να το χρησιμοποιείτε, είναι όταν φοράτε καπέλο ή κάποιο μαντήλι. Αλλά και πάλι, είναι πιθανό να τα βγάλετε, οπότε και πάλι θα εκτίθεστε στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Η χρήση των αντηλιακών προϊόντων, είτε για το πρόσωπο και το σώμα, είτε για τα μαλλιά, είναι απαραίτητη, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο, εκτός από τις ημέρες με κακοκαιρία, αφού τα προϊόντα αυτά μόνο οφέλη έχουν να προσφέρουν στην επιδερμίδα μας και στην εμφάνισή μας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μαλλιών;

Το αντηλιακό μαλλιών κυκλοφορεί είτε σε σπρέι, είτε σε λάδι και σας προστατεύει πλήρως, περιέχοντας φίλτρα UVA και UVB για την προστασία των μαλλιών σας από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν λάμψη, ενυδάτωση και προστατεύουν το χρώμα σας από τη φθορά. Το αντηλιακό μαλλιών είναι ένα απαραίτητο προϊόν που πρέπει να φοράτε τόσο στην παραλία, όσο και στις πρωινές σας βόλτες για να διατηρήσετε την υγεία των μαλλιών σας και να μην αλλοιώσετε καθόλου την τρίχα σας.

Το καλό με τα μαλλιά μας είναι ότι όταν εκτίθενται στον ήλιο δεν κινδυνεύουν, όσο το δέρμα μας από τις βλαβερές ακτίνες UV. Ωστόσο, σίγουρα αλλοιώνεται η ποιότητα της τρίχας, ξεθωριάζουν και αλλοιώνεται το χρώμα στο μαλλί μας.

Γενικότερα, καταλήγουμε να έχουμε θαμπά και άτονα μαλλιά, τα οποία επιδεινώνονται, εάν χρησιμοποιούμε ακατάλληλα προϊόντα περιποίησης ή εάν δεν περιποιούμαστε σωστά τα μαλλιά μας. Ο ήλιος, το αλάτι, ο αέρας και οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό για να επιδεινωθεί η υγεία των μαλλιών μας.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάζετε τα μαλλιά σας σε όλο το μήκος και τις άκρες τους 20 λεπτά πριν εκτεθείτε στον ήλιο, ενώ οφείλετε να ψεκάζετε ξανά τα μαλλιά σας μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα ή στην πισίνα ή κάθε δύο ώρες που εκτίθεστε στον ήλιο. Για να βεβαιωθείτε ότι το αντηλιακό καλύπτει ολόκληρο το μαλλί σας από τη ρίζα-ως τις άκρες, χρησιμοποιήστε μια χτένα με αραιά δόντια και χτενίστε το μαλλί σας με αυτήν.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ημερομηνία λήξης του αντηλιακού σας αυτό το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Ελένη Φουρέιρα εγκαθίδρυσε τη hot τάση στο eyeliner

HerNewskl

Last-Minute Makeup με glitter για το Halloween που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου!

HerNews ka

Spider lashes: Η τάση που μας θυμίζει την Kim Kardashian

HerNewskl