HerNews.gr
Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Σπίτι στην Ακρόπολη ψάχνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε νέες αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος και στις διεργασίες του.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της «μονιμοποίησής» του στη χώρα μας, πρόκειται να προχωρήσει και σε αλλαγές που αφορούν στον ιδιωτικό βίο του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης σκοπεύει να μείνει στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, και ψάχνει σπίτι κοντά στην Ακρόπολη.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης διέμενε για 11 χρόνια στο εξωτερικό και λόγω της εκλογής του στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να «εγκαταλείψει» τις ΗΠΑ.

Το νέο του σπίτι επιθυμεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να είναι μεγάλο περίπου 120 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια στην περιοχή ωστόσο δεν θέλει να αγοράσει κάποιο σπίτι, καθώς οι τιμές είναι «απαγορευτικές» και κυμαίνονται από 400.000 ευρώ και άνω.

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο σύντροφός του, Tyler McBeth που  εγκατέλειψε τα πάντα για να σταθεί στο πλευρό του

Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης επιθυμεί το σπίτι να είναι πλήρως επιπλωμένο και ανακαινισμένο, και επίσης να είναι λειτουργικό και για το σκυλάκι τους.

Στα μέσα Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να μεταβεί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ στο Μαϊάμι, να πάρουν τα πράγματά τους, και να μετακομίσουν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Μέχρι να βρουν τη νέα τους στέγη, ο Στέφανος Κασσελάκης και o Τάιλερ Μακμπέθ μένουν στην πολυκατοικία στο Μετς με όλη την οικογένεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα σπάνια βασιλικά αυτοκίνητα που έκρυβε το Τατόι – Πού βρίσκονται σήμερα (Εικόνες)

HerNews ka

Παρέμβαση Τάκη Θεοδωρικάκου: Τα μέτρα που θα ληφθούν για τον δράστη που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό

HerNewskl

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό

Her News b