HerNews.gr
Ελλάδα

Παρέμβαση Τάκη Θεοδωρικάκου: Τα μέτρα που θα ληφθούν για τον δράστη που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό

Ένα ανεκδίηγητο περιστατικό συνέβη σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναγκάστηκε να παρέμβει.

Πιο συγκεκριμενα ένας άντρας κακοποίησε ένα γατάκι σε ψαροταβέρνα, αφού προσπάθησε να το ξεγελάσει πως θέλει να το ταϊσει και το κλώτσησε μέσα στη θάλασσα. Το βίντεο από αυτό το περιστατικό έχει κυκλοφορήσει σε όλο το διαδίκτυο με τους χρήστες να τον καταδικάζουν. Μάλιστα, η δημοσιοποίηση του έγινε από τον ίδιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

περιστατικό σε ψαροταβέρνα

Έτσι, ο  Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα.

Τάκης Θεοδωρικάκος

Σκοπός του είναι βρεθεί αυτός που κλώτσησε το γατάκι και έπεσε στη θάλασσα. Στη συνέχεια, θα ληφθούν και οι ανάλογες κυρώσεις για τέτοια περιστατικά.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί πως  ο βασανισμός ζώου θεωρείται κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 έτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stamatina Stamatakou (@stamatina_ss)

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Νίκη Κεραμέως στους εκπαιδευτικούς: «Σας ευχαριστούμε. Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη»

Her News

Ματ Ντέιμον: Στη Μύκονο με τον Κρις & τον Λίαμ Χέμσγουορθ – Καπνίζουν πούρα και διασκεδάζουν σε πολυτελή βίλα

HerNews ka

Σπύρος Φωκάς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

HerNews ka