HerNews.gr
Ζώδια

Τα πιο ανώριμα ζώδια στους έρωτες και τις σχέσεις

Οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες. Από τον εντοπισμό κόκκινων σημαιών στους υποψήφιους συντρόφους σας μέχρι την αντιμετώπιση της συναισθηματικής ανωριμότητας, κάποιος μπορεί να προσπαθεί να διατηρήσει μια σχέση επικαλώντας την παιδική συμπεριφορά του εαυτού του και του συντρόφου του. Δείτε τι λέει η αστρολογία για τα πιο ανώριμα ζώδια όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις και πώς να τα χειριστείτε.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κριός βρίσκεται στην κορυφή σχεδόν όλων των charts ανωριμότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς, που συμβολίζεται από το κριάρι, είναι το μωρό του ζωδιακού κύκλου. Αλλά οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν μια παρορμητική πλευρά, που είναι το χαρακτηριστικό τους σήμα κατατεθέν. Σε μια σχέση είναι σούπερ επιθετικοί, κατά καιρούς απαιτητικοί και έχουν τρομερό χαρακτήρα, που τους χαρακτηρίζει ανώριμους.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πιο ανώριμο ζώδιο: Λοιπόν, αν ερωτευτείτε το κριάρι, φροντίστε να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί μαζί του. Είναι καλύτερο να το αφήσετε να εκφραστεί με λεκτικές βόμβες και εκρήξεις θυμού και θα ηρεμήσει από μόνο του σε λίγο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Χαρισματικός, ο Λέων που συμβολίζεται από το λιοντάρι κυβερνάται από τον Ήλιο. Συνήθως είναι γνωστοί για το ότι είναι λαμπεροί, χαρούμενοι, ζεστοί και αισιόδοξοι. Αυτό το σταθερό ζώδιο δεν του αρέσει να επισκιάζεται από κανέναν και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο σε κάθε κατάσταση ζωής.

Λατρεύουν την προσοχή και μερικές φορές δεν αντέχουν όταν βρίσκονται στο περιθώριο. Σε μια σχέση, είναι μεγαλόψυχοι και παθιασμένοι, αλλά μόνο μέχρι ο σύντροφός τους να τους ρίξει όλη την προσοχή και να τους δώσει βασιλική περιποίηση, ενώ τους κάνει προσεκτικά μασάζ στον εγωισμό τους.

Είναι γνωστό ότι είναι κτητικοί εραστές και μπορούν να συμπεριφέρονται ανώριμα ζηλεύοντας τις περισσότερες φορές. Τείνουν επίσης να κάνουν τα πάντα για τον εαυτό τους, κάτι που είναι συχνά εξαντλητικό για τους συντρόφους τους. Δεδομένου ότι είναι ένα σταθερό ζώδιο, θα μπορούσαν επίσης να ελέγχουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πιο ανώριμο ζώδιο: Αφήστε το να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας διατηρώντας παράλληλα υγιή όρια μεταξύ τους. Κάνοντάς τους να νιώσουν ότι τους αγαπούν και να αντιμετωπίσουν υπομονετικά τις ανασφάλειές τους θα καθησυχάσουν επαρκώς το ανώριμο ζώδιο που είναι ο Λέων.

Τα 3 πιο επίμονα ζώδια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που θα ήθελες να έχεις για γείτονες

Her News

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Πανσέληνος

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μαρτίου

Her News