HerNews.gr
Beauty

Το κοινό λάθος που κάνει το πλύσιμο του προσώπου λιγότερο αποτελεσματικό

Ο υπερβολικά πολύς χρόνος που ίσως αφιερώνετε στο πλύσιμο του προσώπου μπορεί να είναι ένα κοινό λάθος για πολλές γυναίκες. Το μυστικό για να έχετε ένα αποτελεσματικό πλύσιμο του προσώπου είναι να εισάγετε στην ρουτίνα σας το ενεργό καθαριστικό.

Διαλέξτε ένα καθαριστικό γεμάτο με ενεργά συστατικά που υπόσχονται τα πάντα, από πιο λαμπερή επιδερμίδα έως αντιγηραντικά οφέλη. Ενώ οι δερματολόγοι έχουν πει εδώ και καιρό τους επαίνους των απαλών καθαριστικών χωρίς σαπούνι (ιδιαίτερα εκείνων που μπορείτε να προμηθευτείτε από το φαρμακείο ), τα ενεργά καθαριστικά προσφέρουν μια επιπλέον, λιγότερο ερεθιστική ευκαιρία να περιποιηθείτε το δέρμα με ισχυρότερα συστατικά, αφού τελικά ξεπλένονται με νερό. 

Κάντε το πλύσιμο του προσώπου αποτελεσματικό

Με το κατάλληλο ενεργό καθαριστικό που θα χρησιμοποιείτε μερικές φορές την εβδομάδα θα αλλάξετε σοβαρά το παιχνίδι της περιποίησης. Θα σας βοηθήσει, διατηρώντας τους πόρους σας μη φραγμένους και το δέρμα σας απαλό σαν μωρού. Κι ενώ μπορεί να τείνετε προς καθαριστικά με ενεργά συστατικά όπως το γαλακτικό οξύ και το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου , μπορείτε να βρείτε κορυφαία καθαριστικά με μια σειρά από ενεργά συστατικά, όπως σαλικυλικό οξύ (για την καταπολέμηση της ακμής), νιασιναμίδη (για ηρεμία του δέρματος), γλυκολικό οξύ (για απολέπιση) και αζελαϊκό οξύ(για λάμψη). Αλλά για να έχετε τα πλήρη οφέλη από το ενεργό καθαριστικό σας, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα ενεργό καθαριστικό

Τα προϊόντα χρειάζονται λίγο χρόνο για να κάνουν τη δουλειά τους και αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τα καθαριστικά που έχουν ενεργά συστατικά. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο τρόπους: με κίνηση του προϊόντος (π.χ. τρίψιμο στο πρόσωπό σας) ή πιο έμμεσα με την πάροδο του χρόνου.

Για να διασφαλίσετε ότι τα ενεργά συστατικά ενεργοποιούνται, είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσετε το καθαριστικό στο δέρμα σας για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, όταν το καθαριστικό εφαρμόζεται στο δέρμα και αμέσως πλένετε το πρόσωπο δεν θα μπορέσει να κάνει αυτό που έχει σχεδιαστεί να κάνει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι η δερματίτιδα εξ επαφής; Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl

Οι πιο fresh ιδέες για σκούρα νύχια για το επόμενο χειμερινό μανικιούρ σας

HerNews ka

Eurovision 2023: H Noa Kirel έκανε την πιο iconic εμφάνιση στη Eurovision

HerNewskl