HerNews.gr
Ταξίδια

Η Μαδρίτη είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για φαγητό στην Ευρώπη

Η κομψή πρωτεύουσα της Ισπανίας, η Μαδρίτη της Ισπανίας είναι μια πόλη που έχει πολλά να προσφέρει. Υπέροχος καιρός, παγκοσμίου φήμης μουσεία, κομψή αρχιτεκτονική, παλάτια, όμορφα πάρκα για να χαλαρώσετε και να μην ξεχάσετε μια απίστευτη σκηνή φαγητού.

Μαδρίτη: Mια από τις καλύτερες πόλεις για φαγητό στην Ευρώπη

Υπάρχουν πολλές γαστρονομικές στιγμές για να απολαύσετε στη Μαδρίτη. Η πόλη έχει τόσα πολλά εστιατόρια, καφέ και τάπας μπαρ για να δοκιμάσετε. Καθώς και παραδοσιακές αγορές και street food όπως churros ή αρτοσκευάσματα. Eίναι πραγματικά μια γαστρονομική πόλη για όσους θέλουν να απολαύσουν την ισπανική κουζίνα και το καλό κρασί.

Το Mercado de San Miguel συνιστάται ιδιαίτερα για να σας δώσει μια αυθεντική γεύση από μερικά από τα καλύτερα ισπανικά φαγητά. Σε αυτή τη σκεπαστή αγορά θα δοκιμάσετε τυπικά τάπας από μια μεγάλη ποικιλία από πάγκους με φαγητό. Εκτός από τάπας, μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, τυριά, θαλασσινά, αλλαντικά και περισσότερες ποικιλίες ελιών από όσες ξέρατε ότι υπάρχουν.

Η ενασχόληση με το υπέροχο φαγητό είναι μια άκρως κοινωνική υπόθεση στην Ισπανία και συχνά η σαγκρία, η μπύρα, το κρασί ή ακόμα και η σαμπάνια συνδυάζονται με την εμπειρία καθώς τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι τουρίστες συγκεντρώνονται γύρω από τα τραπέζια της αγοράς σε μια βαθιά συζήτηση.

Εκτός από τις απίστευτες αγορές τροφίμων, η σκηνή των καφέ και εστιατορίων στη Μαδρίτη είναι ένα τεράστιο μέρος της εμπειρίας της πόλης. Το Botin, γνωστό ως το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο (σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες) χρονολογείται από το 1725. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, ακριβώς έξω από την Plaza Mayor.

Τα πιο επικίνδυνα μέρη στον κόσμο για το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήλος: Το καλύτερο νησί του κόσμου το 2021

Her News

Οργάνωση ταξιδιού: Συμβουλές για να περάσεις καταπληκτικά

Her News

Τσάντα θαλάσσης: Τα 5 απαραίτητα που πρέπει να έχεις μέσα

Her News b