HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα του «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 2/10.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για εκείνη από ανθρώπους της τηλεόρασης.

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω.

Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου».

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα, αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Her News

Κώστας Μαρτάκης: «Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της»

HerNews ka

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, μου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες»

HerNews ka