HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Μαρτάκης: «Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της»

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Κώστα Μαρτάκη για το τραγούδι «Κάρμα», βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, που έχει δεχτεί, για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής του αλλά και για τη σημασία που έχει ο έρωτας στη ζωή του.

«Γυρίζουμε το νέο μου βίντεο κλιπ με τίτλο «Κάρμα». Στα γυρίσματα θα τολμήσω να κάνω και ιππασία», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Μιλώντας για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, που έχει δεχτεί, αποκάλυψε: «Θαυμαστής μου είχε κάνει το πρόσωπο μου στην πλάτη του τατουάζ. Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα έβαζα καινούργιες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, άλλα επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα».

«Η τηλεόραση μου λείπει»

Με αφορμή τη δήλωση του Βαγγέλη Κακουριώτη για τη διαχυτική θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει on stage, ο Κώστας Μαρτάκης σημείωσε ότι «έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα άλλα δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει».

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε επίσης ότι «η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι θα ήθελα να ήταν κάτι κάλο και να έχει απήχηση».

«Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα», συμπλήρωσε.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή είπε: «Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μία σχέση. Το σεξ για έμενα δεν παίζει πρωταρχικό ρολό. Θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μία σχέση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται στο MEGA!

Her News

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια, ετοιμάζω μήνυση»

Her News

Βαγγέλης Κακουριώτης: Όσα δήλωσε για την παρενόχληση που δέχθηκε on stage – «Δεν θέλω να με ακουμπάνε»

HerNews ka