HerNews.gr
Beauty

Clean nails: Το μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

Η αισθητική των clean nails είναι παντού αυτή τη στιγμή. Διάσημες από τη Selena Gomez και την Jennifer Lopez μέχρι τη Simone Ashley τα λατρεύουν. Τα “καθαρά γυμνά νύχια” και τα “γυμνά ροζ”, που δεν μοιάζουν πολύ με το φυσικό χρώμα των νυχιών, δημιουργούν ένα σικ αποτέλεσμα.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Τα καθαρά νύχια είναι σικάτα, μίνιμαλ, περιποιημένα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση.  Η νέα αγάπη για τα barely there nails έρχεται σε αντίθεση με τα υπερβολικά, διακοσμημένα ακρυλικά που λαχταρούσαμε πριν από λίγο καιρό.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό, τα καλά νέα για το καθαρό μανικιούρ είναι ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε ακόμη και στο σπίτι και είναι σχετικά εύκολο. Ουσιαστικά, το παν είναι να δώσετε ώθηση στα φυσικά σας νύχια.

Πώς να προετοιμάσετε τα νύχια σας για το καθαρό μανικιούρ

Ως λάτρης των νυχιών, ανυπομονούσα να δώσω μια ευκαιρία στο καθαρό μανικιούρ. Είναι μια τάση που έχω δοκιμάσει εν αγνοία μου στο παρελθόν, αν και υπάρχουν μερικές προσθήκες εμπνευσμένες από τα social media στη ρουτίνα μου. Αλλά το κλειδί για ένα υπέροχο, καθαρό μανικιούρ στο σπίτι είναι η προετοιμασία. Και πιστέψτε με, δεν θα χρειαστείτε πολλά να κάνετε. Αρκεί να έχετε περιποιημένα νύχια, χωρίς πετσάκια, να τα κόψετε σωστά κι όχι πολύ κοντά και να φροντίσετε να είναι ενυδατωμένα. Μετά απλά επιλέγετε την απόχρωση που θέλετε!

Παρακάτω, μερικά από τα καλύτερα μινιμαλιστικά μανικιούρ για να εμπνευστείτε και να κάνετε κι εσείς τα διάσημα clean nails.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο girly ανοιξιάτικο χτένισμα της σεζόν!

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσει το σπάσιμο της τρίχας!

HerNewskl

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ: Συμβουλές από την Make up artist Ρια Κανακάρη

Her News