HerNews.gr
Διεθνή

Caitlyn Jenner: Προκάλεσε «οικογενειακή ένταση» αφού αποκάλυψε ότι δεν μιλά πια με την πρώην της Kris Jenner

Η Caitlyn Jenner φέρεται να πυροδότησε οικογενειακό δράμα με τις κόρες της αφού αποκάλυψε ότι η ίδια και η πρώην σύζυγός της Kris Jenner δεν μιλούν πλέον.

Πηγές είπαν στο TMZ την Πέμπτη ότι η Caitlyn νιώθει λύπη για τα σχόλιά της, τα οποία φέρεται να έχουν προκαλέσει «ένταση» με την πλευρά της οικογένειας Kardashian.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kendall και η Kylie Jenner έχουν επίσης ταχθεί στο πλευρό της μαμάς τους.Η Kris Jenner και η Caitlyn Jenner

Τώρα, η Caitlyn Jenner είναι «πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειάζεται» για να επανορθώσει.

Το ρεπορτάζ έρχεται μια μέρα αφότου η Ολυμπιονίκης μίλησε ειλικρινά για την τεταμένη σχέση της με την Kris Jenner – με την οποία ήταν παντρεμένη για 22 χρόνια – κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της βρετανικής εκπομπής “This Morning”.

«Αν υπάρχει κάποια επικοινωνία, ο μάνατζέρ μου μιλάει μαζί της και όταν έχεις τόσα παιδιά όσα έχω εγώ, είσαι πιο κοντά σε κάποιους από ό,τι σε άλλους… Σίγουρα τους βλέπω και κάνουμε αυτό και αυτό», είπε η Caitlyn Τετάρτη.

Η Caitlyn Jenner με τις κόρες Kendall και Kylie Jenner και τις θετές κόρες Kim, Khloe και Kourtney Kardashian

«Είμαι πολύ πιο κοντά στην πλευρά των Jenner, αλλά με την Kris, δεν έχω πλέον καμία επαφή μαζί της. Είναι κάπως λυπηρό γιατί περάσαμε πολλά».

Ενώ οι πηγές είπαν στο TMZ ότι η Caitlyn «έλεγε την αλήθεια», η σταρ του reality λέγεται ότι είναι «εξαιρετικά μετανιωμένη» που προκάλεσε ρήγμα μεταδίδοντας δημόσια την προσωπική τους σχέση.

Η συνταξιούχος αθλήτρια – που έχει τις κόρες της Kendall και της Kylie Jenner με την Kris,  εμφανίστηκε ως τρανς το 2015, την ίδια χρονιά που χώρισε την πρώην της.

Η Caitlyn Jenner με τα παιδιά και τα θετά της παιδιά

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η πρώην εκπρόσωπος των Wheaties ήταν επίσης πατρική φιγούρα για τα τέσσερα παιδιά της Kris με τον πρώην σύζυγό της Robert Kardashian, Sr.: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian και Rob Kardashian.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Lucy Hale:«Το να είμαι νηφάλια είναι 100% το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου»

HerNewskl

Charlie Puth: Αποκαλύπτει πως διέκοψε ερωτική πράξη για να…γράψει τραγούδι

HerNews ka

Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία φανέλα και το σορτς που φορούσε πουλήθηκε για 485.000 δολάρια σε δημοπρασία

HerNews ka