HerNews.gr
Διεθνή

Lucy Hale:«Το να είμαι νηφάλια είναι 100% το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου»

Lucy Hale

Η Lucy Hale, γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά “Pretty Little Liars,” αποκάλυψε πρόσφατα ότι αγωνίστηκε με την εξάρτηση από το αλκοόλ και διατροφικές διαταραχές. Στην εκπομπή “Call Her Daddy,” μοιράστηκε προσωπικές εμπειρίες από την πάλη της με αυτά τα ζητήματα.

Lucy Hale

Η πρώτη της επαφή με το αλκοόλ ήταν σε ηλικία 12 ετών, όταν είχε μια αρνητική εμπειρία με αυτό. Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που οδήγησε σε μαύρη έξοδο, εμετό και έντονη ντροπή. Αυτό την έκανε να αντιληφθεί ότι το ποτό γι’ αυτήν δεν ήταν ποτέ φυσιολογικό και ότι το χρησιμοποίησε για να ξεφύγει από κάτι ακόμα σε νεαρή ηλικία.

Στα 23 της χρόνια, ενώ πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Pretty Little Liars,” αποφάσισε να εισέλθει σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό της. Αυτό ήταν μια κρίσιμη στιγμή στη ζωή της και το έκανε αφότου παρατηρήθηκαν προβλήματα με την υγεία της λόγω του αλκοόλ.

Lucy Hale

Η Lucy Hale επίσης ανέφερε πώς ο αλκοολισμός συνδέθηκε με διατροφικές διαταραχές στη ζωή της. Αυτές οι δύο πάλες ήταν σημαντικές στην ζωή της ηθοποιού και αποτελούν μέρος της πορείας της προς την ανάρρωση.

Η πορεία της προς τη νηφαλιότητα δεν ήταν μία ευθεία γραμμή, ωστόσο, «γι’ αυτό δεν ήμουν νηφάλια μέχρι τα 32 μου. Είχα δοκιμάσει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα: απεξάρτηση, σαν εξωτερικός ασθενής, σαν εσωτερικός ασθενής, σε κέντρο τραυμάτων, ψυχοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή», συνέχισε.

Η ίδια είπε ακόμα πως το ποτό την οδήγησε σε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, αποκαλύπτοντας ότι την εκμεταλλεύτηκαν σε σεξουαλικές επαφές και έκανε χρήση κοκαΐνης. «Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο».

https://hernews.gr/2023/10/23/anna-vissi-gia-proti-fora-imastan-mazi-me-tin-kori-mou-sto-kentro-pou-ithele-na-bei-gia-na-apotoxinothei-apo-to-alkool/

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lady Gaga: ΄Ερχεται το νέο τραγούδι για τη ταινία «Top Gun: Maverick»

Her News

Abby Hensel: Παντρέυτηκε η σιαμαία ηθοποιός που μοιράζεται το ίδιο σώμα με την αδερφή της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kanye West – Bianca Censori: Υπό έρευνα από την ιταλική αστυνομία για πιθανή παραβίαση των «προτύπων δημόσιας ευπρέπειας»

HerNews ka