HerNews.gr
Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία φανέλα και το σορτς που φορούσε πουλήθηκε για 485.000 δολάρια σε δημοπρασία

Η τελευταία φανέλα και σορτς των Λος Άντζελες Λέικερς που φόρεσε ο Κόμπι Μπράιαντ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πουλήθηκε για πολλά χρήματα σε πρόσφατη δημοπρασία.

Το Σάββατο, η SCP Auctions έκλεισε την προσφορά για τη φανέλα “24” και το ασορτί σορτσάκι που φόρεσε ο Κόμπι Μπράιαντ στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της καριέρας του στις 11 Απριλίου 2016. Είκοσι άτομα έκαναν προσφορές, με το ελάχιστο να ορίζεται στα 50.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το μέγεθος της φανέλας είναι 4XL4 και το σορτς είναι 3XL (Μήκος +2″ ετικέτα σημαίας).

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του προκαλούν παγκόσμια  συγκίνηση - Τι αποκάλυψε το πόρισμα για το δυστύχημα | Έθνος

Η στολή του Μπράιαντ έρχεται επίσης με ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που σίγουρα θα βρει συναρπαστικό κάθε συλλέκτη αθλητικών αναμνηστικών.

«Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι μια θήκη μικροφώνου μέσα στην μπροστινή ζώνη μέσης, έτσι ώστε ο Κόμπι να μπορεί να μικροφωνείται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών», αναφέρει η λίστα της SCP Auctions. «Τα περισσότερα ζέρσεϊ που είναι προσαρμοσμένα για μικρόφωνα κρατούν αυτή τη θήκη κατά μήκος της ράχης κοντά στην εσωτερική μασχάλη. Αυτό μπορεί να ήταν άβολο για τον Μπράιαντ, οπότε επέλεξε να το κρατήσει στο σορτς του. Γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Κόμπι για οδικά ταξίδια».

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αβέβαιο το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς

HerNews ka

Αποκαλύφθηκαν τα μεγέθη των γυναικείων γλουτών στον κόσμο: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

HerNews ka

Μάθιου Πέρι: Σε ιδιωτικό γεμάτο αστέρια τμήμα του νεκροταφείου στο Λος Άντζελες η «τελευταία του κατοικία»

HerNews ka