HerNews.gr
Μόδα

Το νέο κολιέ της Kate Middleton είναι ένα από τα αγαπημένα του Instagram

Kate Middleton

Τα χρυσά κοσμήματα αποτελούν σύμβολο κατάστασης για αιώνες και παραμένουν βασικό συστατικό της σύγχρονης γυναικείας γκαρνταρόμπας σήμερα. Το συναίσθημα που επικρατεί στα social media; Όσο πιο χοντρή είναι η αλυσίδα, τόσο πιο αγαπητή είναι. 

Οι street stylers και οι editors προσθέτουν βαριές χρυσές αλυσίδες στα λευκά μπλουζάκια τους εδώ και σεζόν, και η Hailey Bieber σπάνια εμφανίζεται χωρίς τα δικά της.

Η Kate Middleton , η οποία δημιούργησε πρόσφατα μια απλή λειτουργική γκαρνταρόμπα με κοστούμια προσαρμοσμένα σε χρώμα μπλοκ που φοριέται με συμπληρωματικές σουέτ γόβες, έχει κολλήσει ιστορικά σε εξίσου διακριτικά κοσμήματα.

 Όταν δεν φοράει κειμήλια της βασιλικής οικογένειας για κρατικά δείπνα και επίσημες περιστάσεις, στην πριγκίπισσα αρέσουν οι λεπτές αλυσίδες με τα αρχικά των παιδιών της. 

Αλλά για μια επίσκεψη στο AW Hainsworth, ένα οικογενειακό μύλο κλωστοϋφαντουργίας στο Λιντς, την Τρίτη, η Πριγκίπισσα πρόσθεσε μια χρυσή αλυσίδα στο πράσινο κοστούμι Burberry της.

Η Kate φόρεσε το κυπαρισσί σακάκι της με χρυσά κουμπιά και ασορτί παντελόνι πάνω από ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο και πρόσθεσε πράσινες σουέτ γόβες.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, όμως, ήταν αυτή η χρυσή αλυσίδα.

Η επίσκεψη της πριγκίπισσας υπογράμμισε την προσωπική της σχέση με την κλωστοϋφαντουργία: ο εξέχων μύλος του Γιορκσάιρ που περιόδευσε είχε αποκτήσει την κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειάς της πριν από 65 χρόνια. Το 1958, ο προπάππος της από τον πατέρα της, Noel Middleton, έπαιξε έναν ρόλο στην πώληση της οικογενειακής επιχείρησης William Lupton & Co, στην AW Hainsworth στο Pudsey, μετά από περισσότερα από 160 χρόνια λειτουργίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Έδειξε τον τρόπο που θα φορέσουμε τον κορσέ για να αναδείξει τη σιλουέτα μας!

HerNewskl

Ποιος δεν αγαπάει τα sneakers;

Her News b

Calzedonia: Μαγιό για κάθε στυλ! 

Her News b