HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι ο Chris Rock της ζήτησε να βγουν ραντεβού όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες διαζυγίου με τον Will

Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι ο Chris Rock της ζήτησε να βγουν ραντεβού σε μια περίοδο που φημολογούνταν ότι χώριζε με τον Will Smith.

«Βασικά, έλεγε: «Θα ήθελα πολύ να σε βγάλω έξω», είπε η Pinkett Smith σε μια νέα συνέντευξη στο People που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

«Και είπα, “Τι εννοείς;” Μου είπε, “Λοιπόν, εσύ και ο Will δεν παίρνετε διαζύγιο;” Και του απάντησα «Όχι. Chris αυτά είναι απλώς φήμες». Ήταν τρομοκρατημένος. Ζήτησε συγγνώμη και αυτό ήταν», εξήγησε η Pinkett Smith, η οποία προωθεί τα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «Worthy».

Ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ 2022.

Η Pinkett Smith αποκάλυψε επίσης ότι εκείνη και ο βραβευμένος με Όσκαρ σύζυγός της είχαν χωρίσει κρυφά για έξι χρόνια πριν από τα Όσκαρ του 2022 , όταν ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock επειδή έκανε πλάκα με το χτένισμα της.

«Από εκεί που καθόμουν δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν φαινόταν ότι ο Will χτύπησε τον Chris, γιατί είχα δει τον Will στο ρινγκ του μποξ με επαγγελματίες μαχητές — Ο Will είναι βαρύς. Έτσι, όταν ο Chris μετακινήθηκε, φαινόταν ότι έκανε την πάπια ή απέκρουσε το χτύπημα. Και όταν συνέχισε να στέκεται, και μετά όταν συνέχισε να κατεβαίνει μέχρι το τέλος της σκηνής, είπα: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτυπήσει ο Will».

Πρόσθεσε, «Μόλις ο Will άρχισε να επιστρέφει στην καρέκλα του, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν πλάκα. Ήμουν μέσα σε ομίχλη όσο κανένας άλλος σε εκείνο το δωμάτιο εκείνο το βράδυ».

Ο 55χρονος Smith αργότερα ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε από την Ακαδημία. Στη συνέχεια, του απαγορεύτηκε να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις τους για 10 χρόνια και κυκλοφόρησε ένα βίντεο ζητώντας συγγνώμη από τον Rock.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έχασε απότομα κιλά μετά από τον χωρισμό της!

HerNewskl

Ιαπωνία: Οι πιγκουίνοι σε ένα ενυδρείο αρνούνται να φάνε φθηνότερη τροφή – Αντί για σκουμπρί τους δίνουν σαφρίδι

Her News

Bianca Censori: Με άκρως τολμηρή εμφάνιση στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (ΦΩΤΟ)

HerNews ka