HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Με άκρως τολμηρή εμφάνιση στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (ΦΩΤΟ)

Στην εβδομάδα μόδας, κάθε εμφάνιση επιθεωρείται με μεγεθυντικό φακό από τους λάτρεις του μόντελινγκ και της υψηλής ραπτικής. Το Μιλάνο έχει γίνει το επίκεντρο του κόσμου αυτή την εβδομάδα και οι πασαρέλες του είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδοθεί η ένδυση, κάτι που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η Bianca Censori.

Αμέτρητες διασημότητες έχουν μετακομίσει στο Μιλάνο αναζητώντας να απολαύσουν τα μεγάλα τους πάθη. Ωστόσο, κανένα δεν μπορεί να ξεπεράσει την τελευταία εμφάνιση της Bianca Censori, της συζύγου του Kanye West, η οποία βρέθηκε στο Μιλάνο αυτή την εβδομάδα, για να επιδείξει ένα από τα πιο τολμηρά κορμάκια της.

Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα για τις κάμερες, ειδικά  η Bianca Censori που έκανε την πιο τολμηρή εμφάνισή της.

Η σύζυγος του Kanye West δεν είναι συνήθως ντροπαλή όταν πρόκειται να επιλέξει το ντύσιμό της. Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα φαρδύ μαύρο κορμάκι, που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Επιπλέον, εξακολουθεί να έχει ένα νέο bob κούρεμα με αφέλειες. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη τολμηρή εμφάνιση της

Τον περασμένο μήνα τράβηξε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της, καθώς κατευθυνόταν σε ένα σαλόνι μαυρίσματος στο Λος Άντζελες με διάφανο φανελάκι και ιδιαίτερο μποξεράκι.

H σύζυγος του ράπερ έμεινε χωρίς σουτιέν με το στενό λευκό φανελάκι που έγραφε «WET» στο μπροστινό μέρος, αυτό ήταν ίσως το λιγότερο συγκλονιστικό μέρος της εμφάνισής της.

Η Bianca Censori φόρεσε ένα κοντό μαύρο μποξεράκι με μια τρύπα στο μπροστινό μέρος, με το άνοιγμα σχεδιασμένο για να χωράει σεξουαλικά παιχνίδια.

Bianca Censori: Βγήκε βόλτα με εσώρουχο σχεδιασμένο για sex toys και τράβηξε τα βλέμματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Η νέα της σειρά ρούχων κέρδισε 1 εκατ. δολάρια την πρώτη ώρα που κυκλοφόρησε

HerNews ka

Τιτανικός: Η νέα ψηφιακή αναπαράσταση και τα παλιά, κρυμμένα μυστικά του ναυαγίου

HerNews ka

Shakira: Βίντεο απαθανατίζει την ερωμένη του Pique στο σπίτι τους πριν ακόμη χωρίσουν!

HerNews ka