HerNews.gr
Διεθνή

Μπρους Γουίλις: Μειώθηκε η ικανότητά του να επικοινωνεί λεκτικά λόγω της άνοιας

Ο καλός φίλος του Μπρους Γουίλις και δημιουργός του «Moonlighting», Γκλεν Γκόρντον Κάρον, λέει ότι η ικανότητα του ηθοποιού να επικοινωνεί μειώθηκε απότομα εν μέσω της μάχης του με την άνοια.

Ο Κάρον αποκάλυψε στο The Post Tuesday ότι προσπάθησε να επισκέπτεται τον 68χρονο ηθοποιό, σχεδόν κάθε μήνα από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά με αφασία — και αργότερα με άνοια — τον Μάρτιο του 2022.Μπρους Γουϊλίς

«Δεν είμαι πάντα τόσο καλός, αλλά προσπαθώ και μιλάω μαζί του και με τη σύζυγό του και έχω μια περιστασιακή σχέση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», είπε ο Κάρον. «Προσπάθησα πολύ σκληρά να μείνω στη ζωή του».

«Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο συγκλονιστική είναι ότι αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, δεν υπάρχει κανένας που να έχει περισσότερη χαρά από αυτόν», συνέχισε ο σκηνοθέτης. «Λάτρευε τη ζωή και… απλώς λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».

Ενώ ο Κάρον ξέρει βαθιά μέσα του ότι ο Μπρους Γουίλις είναι ακόμα το ίδιο πρόσωπο, λέει ότι ο ηθοποιός «βλέπει τη ζωή μέσα από μια πόρτα οθόνης».

Ο Μπρους Γουίλις με τον σκύλο του.«Δεν είναι εντελώς λεκτικός. Κάποτε ήταν αδηφάγος αναγνώστης —δεν ήθελε να το μάθει κανένας— και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως είναι ακόμα ο Μπρους».

«Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί», σημείωσε, «αλλά η χαρά της ζωής έχει φύγει».

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε επίσημα με μετωποκροταφική άνοια στις αρχές του 2023 , σχεδόν ένα χρόνο μετά  την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την υποκριτική λόγω αφασίας.

Έμμα Χέμινγκ και Μπρους Γουίλις

Από τότε, η οικογένειά του – συγκεκριμένα η σύζυγός του – συνέχισε να μοιράζεται ενημερώσεις για την επιδείνωση της κατάστασης του σταρ του κινηματογράφου στα social media.

Πιο πρόσφατα, η Heming – η οποία  έχει τις κόρες της Mabel, 11 ετών και την Evelyn, 9, με τον ηθοποιό  – είπε στο «Today» ότι είναι  «δύσκολο να γνωρίζουμε» εάν ο σύζυγός της γνωρίζει την κατάστασή του.

«Η άνοια είναι δύσκολη», ομολόγησε η Emma Heming.

«Είναι δύσκολο για το άτομο που έχει διαγνωστεί, είναι επίσης δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό ούτε για τον Μπρους, ούτε για εμένα, ούτε για τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι αυτή είναι μια οικογενειακή ασθένεια, είναι πραγματικά».

Bruce Willis και Emma Hemming

Η Hemming, η οποία αναφέρεται στον εαυτό της ως «σύντροφος φροντίδας» του Γουίλις, σημείωσε ότι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εικασιών, η επίσημη διάγνωση του συζύγου της ήταν σαν «ευλογία και μια κατάρα».

«Για να καταλάβω επιτέλους τι συνέβαινε, ώστε να είμαι στην αποδοχή αυτού που είναι. Δεν το κάνει λιγότερο οδυνηρό, αλλά το να γνωρίζεις τι συμβαίνει στον Μπρους το κάνει λίγο πιο εύκολο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Έγινε brand ambassador της Balenciaga μετά το πολύκροτο σκάνδαλο

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν το επιτρέψει ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Beyoncé: Τίμησε την Tina Turner στη συναυλία της στο Λονδίνο και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

HerNews ka