HerNews.gr
Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή – «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα». Αυτή είναι η φράση που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από τα χείλη της οικογένειας του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, αλλά και των στενών του συνεργατών, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Καρράς βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μια ζωή δύσκολη, που όμως κατάφερε να την κάνει παραμύθι χάρη στη φωνή του.

Οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, όμως ακόμα και αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν να προσφέρουν πολλά και ευχάριστα μηνύματα, καθώς βγαίνουν «κεκαλυμμένες», προκειμένου να μη δημιουργήσουν πανικό.

Ο Βασίλης Καρράς -όπως έχει γίνει γνωστό- αντιμετωπίζει τα τελευταία 2 χρόνια σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του όπως διέγνωσαν αρχικά οι γιατροί.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς ….παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι…..Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωτογραφίες της καταστροφής που ραγίζουν καρδιές

Her News

Στέλιος Ρόκκος: Το ευχαριστήριο μήνυμα του- Οι δηλώσεις του θεράπωντα ιατρού του

HerNews ka

Δεκαπενταύγουστος: Οι πιο γνωστές εκδηλώσεις στη χώρα για το «Πάσχα του καλοκαιριού»

Her News