HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Σουξές: «Λύγισε» στον αέρα της «Ελένης» – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής.

 Ο Γιώργος Σουξές συγκινήθηκε από το ξεκίνημα της συνέντευξης παρακολουθώντας το αφιερωματικό βίντεο που έφτιαξαν οι συντελεστές της εκπομπής για τον ίδιο.

«Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις… είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες, αληθινές αντιδράσεις», του είπε η Ελένη Μενεγάκη αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Θα σου πω κάτι… είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα, γιατί ήταν σαν να υποδύομαι έναν ρόλο. Ήρθα με τα καθημερινά μου», απάντησε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Σουξές.

«Έκανες πολύ καλά, γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά και, όταν δεν με ξέρει, θέλω να παίρνουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται ούτε τι να φορέσω, πού να κοιτάξω, τι πρέπει να πω, τίποτα. Έτσι, θα γνωριστούμε», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, η παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας: «Η τηλεόραση βάζει κάποιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μας μέσα από τους ρόλους τους, που τους αισθανόμαστε πολύ δικούς μας αλλά αν κλείσεις την τηλεόραση δεν μπορείς να ξέρεις. Σε αισθάνθηκα από την ώρα που μπήκες σαν να έχεις μία αγωνία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Το Ναυάγιο»: Τι θα δούμε απόψε

HerNews ka

Κωνσταντίνος Κουφός: «Θέλω να πάω στη Eurovision»

Her News b

Βίκυ Κάβουρα: Είναι σε σχέση εδώ και 6 μήνες με πασίνγωστο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

HerNews ka