HerNews.gr
Social News

Cardi B: Ο σύζυγός της την… “έλουσε” με τσάντες Hermes αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου δολαρίων για τα γενέθλιά της

Η Cardi B γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της με στυλ την Τετάρτη, ξετυλίγοντας τρεις νέες τσάντες Hermes συνολικής αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου δολαρίων από τον σύζυγό της, Offset, καθώς το ζευγάρι έκανε πάρτι στο hotspot του Δυτικού Χόλιγουντ.

Ο Offset, κατέγραψε την αντίδραση της συζύγου του στα Stories του στο Instagram , καθώς η Cardi B ντυμένη με ένα βαθύ κόκκινο δαντελένιο φόρεμα — παρουσιάστηκε με μια στοίβα από τρία από τα επώνυμα πορτοκαλί κουτιά του γαλλικού οίκου μόδας.Κάρντι Β

Η Cardi B τσίριξε καθώς άνοιξε το πρώτο κουτί το οποίο περιείχε μια ροζ τσάντα με κροκό print. Ένα παρόμοιο στυλ πωλήθηκε πρόσφατα για σχεδόν 92.000 δολάρια.

Η Cardi στη συνέχεια ξετυλίγει μθα εξαιρετικά σπάνια Faubourg Birkin — που συχνά αποκαλείται «House Birkin».

Μια από τις τσάντες βρίσκεται επί του παρόντος στη λίστα ιστότοπου για το εκπληκτικό ποσό των 298.975 δολαρίων.

Κάρντι Β

“Το αγαπημένο μου!” Η Cardi ούρλιαξε μόλις ξετύλιξε το μοναδικό τσαντάκι, αστειευόμενη: «Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμη να δω την άλλη».

Κάρντι Β

Ο Offset της πρότεινε να «τραβήξει μια φωτογραφία» πριν ανοίξει το τελευταίο της κουτί, το οποίο φιλοξενούσε μια γυαλιστερή χρυσή κροκό Birkin.

Μια παρόμοια έκδοση πουλήθηκε σε δημοπρασία Christie’s το 2020 για 72.000 δολάρια, ανεβάζοντας τη συνολική αξία των δώρων γενεθλίων της Cardi σε περίπου 462.975 δολάρια.

Κάρντι Β

Φυσικά, η Cardi B έχει ήδη πολλές άλλες τσάντες Hermès στην ντουλάπα της και έχει δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση από την εκτενή συλλογή της στο Instagram στο παρελθόν.

Και οι τσάντες δεν ήταν η μόνη έκπληξη γενεθλίων της Cardi. Ο Offset γέμισε επίσης το σπίτι του ζευγαριού με ροζ τριαντάφυλλα, μπαλόνια και κεριά για να σηματοδοτήσει την περίσταση.

Κάρντι Β

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Kατακεραυνώνει όσους άφησαν «αποκρουστικά σχόλια» στις αναρτήσεις της Selena Gomez εν μέσω της κόντρας τους

HerNews ka

Mελίνα Μακρή: ” Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές τα έσβησαν όλα”

HerNewskl

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιός της έγινε ενός έτους – Το τρυφερό βίντεο που ανήρτησε

HerNews ka