HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Ποζάρει τόπλες για την εμβληματική νέα καμπάνια του οίκου μόδας Frame

Η Ζιζέλ Μπούντχεν πόζαρε τόπλες για τη νέα καμπάνια του καλιφορνέζικου οίκου μόδας Frame για το χειμώνα 2023, διαμορφώνοντας διάφορα στυλ τζιν που κυμαίνονται από σακάκια μέχρι τζιν παντελόνια καμπάνα.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, φωτογραφήθηκε από τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο David Sims με το νέο Extreme Flare Jean της μάρκας, σταυρώνοντας τα χέρια της για να καλύψει το στήθος της. Σε άλλες λήψεις, έδειξε το Le Mec Jean και το MC Denim Jacket.

Ζιζέλ Μπούντχεν

«Κανείς δεν είναι σαν τη Ζιζέλ», έγραψε ένας θαυμαστής στην ανάρτηση του Frame στο Instagram που περιείχε πλάνα του μοντέλου στα γυρίσματα.

Άλλοι επαίνεσαν την καμπάνια ως «εικονική» και «τελειότητα».

Η Ζιζέλ άφησε να εννοηθεί τη συνεργασία όταν συνδιοργάνωσε ένα δείπνο για το brand κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ντυμένη με το ίδιο supersized jean jacket από την καμπάνια.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret επέστρεψε πρόσφατα στο μόντελινγκ μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2018.

καμπάνια πλαισίου

Ζιζέλ Μπούντχεν

Τους τελευταίους μήνες, πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες του Louis Vuitton , κάλυψε τη Vogue Italia και έκανε pole-dancing για μια διαφήμιση του Arezzo — και φαίνεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από την Βραζιλιάνα καλλονή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

String Trend: H τάση που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων!

HerNewskl

Ελένη Τσολάκη: Απέδειξε πως είναι fashion icon με αυτήν την στυλιστική επιλογή!

HerNewskl

Balletcore: H νέα τάση που μας θυμίζει…Carrie Bradshaw!

HerNewskl