HerNews.gr
Beauty

Dua Lipa: Έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που σίγουρα δεν περιμέναμε

Η Dua Lipa έκανε το ντεμπούτο της στο Instagram με τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της την Πέμπτη, αφού έκανε μια σύντομη παύση από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της.

Επέδειξε στον φωτογραφικό φακό τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά της καθώς πόζαρε με ένα κόκκινο, λευκό και μπλε τοπ με ελάχιστο μακιγιάζ.

Η Dua Lipa έβαλε επίσης ετικέτα στον φωτογράφο και σκηνοθέτη Tyrone Lebon ενώ φαινομενικά υπαινίσσεται τη νέα της μουσική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

«Σου έλειψα;» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αρκετοί θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με την εκπληκτική μεταμόρφωση της τραγουδίστριας ενώ την καλωσόρισαν και πάλι στην εφαρμογή.

Ντούα Λίπα

Άλλοι υποψιάζονταν ότι η νικήτρια Grammy, 28 ετών, ήταν στα πρόθυρα να κυκλοφορήσει ένα νέο σινγκλ αφού επιβεβαίωσε ότι το επόμενο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει το 2024.

Είπε στο New York Times τον Αύγουστο ότι αναπτύσσει έναν «νέο ήχο», αν και «θα είναι ακόμα ποπ».

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τότε που η hitmaker κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, “Future Nostalgia”, το 2020.

Ντούα Λίπα

Εκείνη την εποχή, η Lipa είπε στο Variety ότι ήθελε να δώσει στους ανθρώπους κάτι να ακούσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Ήταν σίγουρα μια περίεργη στιγμή, και ποτέ δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό πράγμα να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή», είπε.

«Αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βάζω αυτό το άλμπουμ τώρα για να δώσω στον κόσμο χρόνο να ζήσει μαζί του και να το ακούσει όταν είναι σπίτι. Ελπίζω ότι θα φωτίσει τη μέρα των ανθρώπων».Ντούα Λίπα

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της από τη μουσική, η Dua Lipa πρωταγωνίστησε στην ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ ως η γαλαζομάλλα γοργόνα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Lipa έχει σχέση με τον 42χρονο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Romain Gavras.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση  στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eva Mendes: Έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά για να ξεκινήσει το 2023!

HerNewskl

Εγκυμοσύνη: Συστατικά καλλυντικών που πρέπει να αποφεύγετε

Her News

Hailey Bieber: Τα brownie glazed lips προκάλεσαν τις αντιδράσεις του make-up artist της Beyonce!

HerNewskl