HerNews.gr
Beauty LIFESTYLE

Mocha Chocolate hair: To must-have χρώμα για τις μελαχρινές!

mocha chocolate-hernews
To mocha chocolate είναι η απόχρωση που θα προτιμήσουν οι μελαχρινές για τα μαλλιά τους τον χειμώνα του 2024.
Το βαθύ καστανό χρώμα επιστρέφει και γίνεται από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν.  Aν και ο cropper look ήταν ο πρωταγωνιστής τους καλοκαιρινούς μήνες.

To mocha chocolate είναι το πιο elegant χρώμα.

Aν είσαι ορκισμένη brunette φέτος είναι η χρονιά σου, αφού η απόχρωση mocha chocolate είναι το πιο chic χρώμα για τα μαλλιά σου. Άκρως γοητευτικό και ταυτόχρονα φρέκο, το συγκεκριμένο χρώμα εμπνεύστηκε από το τελευταίο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

mocha chocolate-hernews

Τι είναι το mocha chocolate;

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένας άριστος συνδυασμός ζεστών τόνων με δόσεις σταχτί χρώματος. Όπως αναφέρουν διάσημοι colour artists “δημιουργεί ένα ελάχιστα πιο ψυχρό αποτέλεσμα σε σχέση με το κλασικό σοκολατί. “Είναι ένα πλούσιο χρώμα όπως αυτό της μους σοκολάτας ή ενός σοκολατένιου κέικ. Είναι σαν το all-time classic Espresso lip liner της MAC”.

H Βella Hadid είναι η πρώτη celebrity που αποφάσισε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο χρώμα.

H διάσημη colourist Jenna Perry είχε αναφέρει πως πολλές celebrities αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους, όπως είναι η Hailey Bieber, η Sophia Richie, αλλά και η Emily Ratajkowski.

mocha chocolate-hernews

Οι αλλαγές στα μαλλιά μέσα στις γιορτές είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Αν δε μπορείς να βρεις τον τόνο στο καστανό, που σου ταιριάζει κάνε το τεστ με την επιδερμίδα σου. Πιο συγκεκριμένα, αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα επίλεξε honey τόνους. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις πιο ροζέ δέρμα, τότε δημιούργησε την απόλυτη ισορροπία, επιλέγοντας ψυχρούς τόνους.

Αυτό που πρέπει να προσέξει με τη mocha chocolate απόχρωση είναι πως χρειάζεται συστηματική φροντίδα και συνεχή ενυδάτωση. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα λατρέψεις τα μαλλιά σου με αυτήν την απόχρωση και δε θα την αποχωρίζεσαι με τίποτα. 

Τα μαλλιά σου είναι το στέμμα σου, μην το ξεχνάς. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Beauty (@voguebeauty)

 

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Δοκίμασε το πιο κομψό nail trend

HerNewskl

Bella Hadid: Το μακιγιάζ που επιλέγει για ανόρθωση βλέμματος

HerNewskl

Λιπαρές επιδερμίδες: Ποια τρόφιμα θα πρέπει να αποφύγεις για να έχεις αψεγάδιαστη όψη;

HerNewskl