HerNews.gr
Διεθνή

Gigi Hadid: Καταδικάστηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση επειδή μοιράστηκε ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς

Η Gigi Hadid αντιμετωπίζει αντιδράσεις από την ισραηλινή κυβέρνηση αφού μοιράστηκε ένα μήνυμα υποστήριξης της Παλαιστίνης εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ.

Το Σαββατοκύριακο, το μοντέλο – του οποίου ο πατέρας, ο Μοχάμεντ Χαντίντ, είναι Παλαιστίνιος – δημοσίευσε ξανά ένα γραφικό στο Instagram Story που έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό σχετικά με τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση».Gigi Hadid

«Η καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική και η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι η υποστήριξη της Χαμάς».

Ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός του Κράτους του Ισραήλ αμφισβήτησε την ανάρτηση της Gigi, βγάζοντας ένα στιγμιότυπο από το Story της και το αναδημοσίευσε στους δικούς τους με ένα μήνυμα.

«Δεν υπάρχει τίποτα γενναίο για τη σφαγή των Ισραηλινών από τη Χαμάς», έγραψαν σε ένα infographic. «Η καταδίκη της Χαμάς για αυτό που είναι (ISIS) δεν είναι κατά της Παλαιστίνης και η υποστήριξη των Ισραηλινών στο δικαίωμά τους ενάντια στους βάρβαρους τρομοκράτες είναι το σωστό».Γράφημα Gigi Hadid

Η ισραηλινή κυβέρνηση απαντά στην Gigi Hadid.

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός στόχευσε απευθείας την Gigi, ρωτώντας, «@gigihadid κοιμόσουν την περασμένη εβδομάδα;».

«Ή μήπως είσαι εντάξει με το να κάνεις τα στραβά μάτια στα εβραϊκά μωρά που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου ήταν πολύ ξεκάθαρη για το πού βρίσκεσαι. Σε βλεπουμε.”

Η ισραηλινή κυβέρνηση δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία μιας ματωμένης κρεβατοκάμαρας που ανήκει σε ένα παιδί, προσθέτοντας: «Εάν δεν το καταδικάζετε, τα λόγια σας δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ».

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το σούπερ μόντελ κατήγγειλε «την τρομοκρατία αθώων ανθρώπων» μετά τις καταστροφικές επιθέσεις στο Ισραήλ, οι οποίες φέρονται να έχουν σκοτώσει περισσότερους από 1.400 Ισραηλινούς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tabby Brown: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών το πρώην μοντέλο του Playboy

HerNews ka

Μάθιου Πέρι: Νέες αποκαλύψεις – Το κρυφό ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ πριν 15 χρόνια

Her News

Sydney Sweeney: Τα “πυρά” από γνωστή παραγωγό – «Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει»

HerNews ka