HerNews.gr
Διεθνή

Sydney Sweeney: Τα “πυρά” από γνωστή παραγωγό – «Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει»

Η κορυφαία παραγωγός του Χόλιγουντ Carol Baum, η οποία βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το “Father of the Bride” και το σίκουελ του, ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι “it” του Χόλιγουντ, Sydney Sweeney “δεν είναι όμορφο” και “δεν μπορεί να παίξει” κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης μετά από μια προβολή της ταινίας της το 1988 «Dead Ringers», σύμφωνα με την Daily Mail.

«Δεν καταλαβαίνω τη Sydney Sweeney», είπε η Carol Baum, η εκτελεστική παραγωγή της πρώτης της ταινίας το 1984, στο Jacob Burns Center στο Pleasantville της Νέας Υόρκης, την περασμένη εβδομάδα.

Η Baum είπε ότι το συνειδητοποίησε αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Sweeney, “Anyone But You”, σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν για αυτήν», εξήγησε.

Κάρολ Μπάουμ

Σίδνεϊ ΣουίνιΠεριέγραψε επίσης το romcom ως «απαρατήρητο».

Η Baum αποκάλυψε επίσης ότι οι μαθητές της στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια δεν μπορούσαν να δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για το γιατί η 26χρονη σταρ είναι τόσο περιζήτητη.

«Είπα στην τάξη μου: Εξήγησέ μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο καυτή;» θυμάται. «Κανείς δεν είχε απάντηση».

Παρά την αδιαφορία της για την Sweeney, η Baum παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη αν θα απέρριπτε την ευκαιρία να κάνει παραγωγή μιας ταινίας μαζί της, εάν η παρουσία της σήμαινε ότι το έργο θα έπαιρνε το πράσινο φως.«Όλοι θέλουμε να κάνουμε την ταινία και ποιος απομακρύνεται από το πράσινο φως; Δεν ξέρω κανέναν», σημείωσε. «Η δουλειά σου είναι να κάνεις την ταινία».

Η Sydney Sweeney εκτοξεύτηκε στα ύψη με την επιτυχία του «Euphoria» του HBO, στο οποίο υποδύεται την ευάλωτη έφηβη Κάσι Χάουαρντ. Ο ρόλος της χάρισε μια υποψηφιότητα για Emmy το 2022.

Κέρδισε επίσης μια υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο της ως Olivia Mossbacher στο “The White Lotus”.

Sydney Sweeney Brings the ChillΤο “Anyone But You”, το οποίο ήταν μόνο μία από τις τρεις μεγάλες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε η Sweeney μεταξύ Δεκεμβρίου 2023 και Μαρτίου, είχε ανάμεικτες κριτικές.

Παρά τις χλιαρές κριτικές, κατέληξε να κυριαρχεί στο box office, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 200 δολάρια παγκοσμίως και έγινε η ρομαντική κωμωδία με την υψηλότερη κερδοφορία από το «Bridget Jones’s Baby» του 2016, σύμφωνα με το Variety.

Η ταινία έκανε πάταγο μήνες πριν την άφιξή της καθώς φούντωσαν οι φήμες για σχέση μεταξύ της Sydney και του συμπρωταγωνιστή της Glen Powell.

Glen Powell και Sydney SweeneyΩστόσο, η ηθοποιός μίλησε για τα κουτσομπολιά όταν παρουσίασε το “Saturday Night Live” τον Μάρτιο.

«Αυτό προφανώς δεν είναι αλήθεια», υποστήριξε.

«Εγώ και  ο αρραβωνιαστικός μου Jonathan Davino κάναμε μαζί παραγωγή  στην ταινία και ήταν εκεί σε όλο το γύρισμα».

Sydney Sweeney: Το 3D λουλουδάτο μανικιούρ της είναι η πιο hot πρόταση για την άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέν Ντελόν: Ο εμβληματικός ηθοποιός θέλει να κάνει ευθανασία

Her News b

Kelly Clarkson: Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά για να ξεπεράσει το διαζύγιό της

HerNews ka

Aυτή είναι η ηθοποιός που αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα για το 2022!

HerNewskl