HerNews.gr
Social News

Adele: Αρραβωνιάστηκε με τον Rich Paul; – Δείτε το τεράστιο & εντυπωσιακό δαχτυλίδι της

Η Adele και ο σύντροφός της Rich Paul έχουν πυροδοτήσει νέες φήμες γάμου τις τελευταίες ημέρες και η τραγουδίστρια “έριξε” περισσότερο λάδι στη φωτιά την Κυριακή, όταν έδειξε στους θαυμαστές της μια ματιά σε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι σε μερικές νέες φωτογραφίες από την κατοικία της στο Λας Βέγκας.

«Σαββατοκύριακο 31»,  έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Adele, μοιράζοντας φωτογραφίες της με μια μαύρη βελούδινη τουαλέτα Cong Tri με  Swarovski, ενώ φορούσε ένα τεράστιο σμαραγδένιο βραχιόλι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Σε μια φωτογραφία, η Adele κρατά ένα αντίγραφο των νέων απομνημονευμάτων του Paul, “Lucky Me”, μπροστά στο πρόσωπό της καθώς το αστραφτερό δαχτυλίδι βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο.

Το δαχτυλίδι είναι παρόμοιο – αλλά όχι πανομοιότυπο – με το  Tiffany & Co. 10 καρατίων που φόρεσε με το μπορντό βελούδινο φόρεμά της Louis Vuitton στα Grammy του 2023 τον Φεβρουάριο.

Αυτό δεν είναι το πρώτο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φοράει σε αυτό το δάχτυλο. Η τραγουδίστρια  πυροδότησε εικασίες αρραβώνων στα Brit Awards το 2022, φορώντας ξανά ένα τεράστιο δαχτυλίδι σε μια από τις συναυλίες της στο Βέγκας τον Φεβρουάριο του 2023.

Αυτό το εντυπωσιακό στολίδι Lorraine Schwartz – το οποίο, εκείνη την εποχή, αρκετοί ειδικοί στα διαμάντια είπαν ότι φαινόταν να είναι της τάξης των 10 καρατίων – θα μπορούσε να αξίζει «κοντά στο όριο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων».

Παρόλο που δεν επιβεβαίωσε ποτέ τον αρραβώνα τους, η Adele αναφέρθηκε στον Paul ως «σύζυγό» της όταν απευθυνόταν σε έναν θαυμαστή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του Σεπτεμβρίου.

Adele και Rich Paul

«Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι straight, αγάπη μου, και ο άντρας μου είναι εδώ απόψε», είπε σε μια γυναίκα από το κοινό.

Ωστόσο, ο Paul, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Klutch Sports Group, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον γάμο του με την Adele κατά την προώθηση του νέου του βιβλίου την περασμένη εβδομάδα.

Αφού ο Gayle King ρώτησε το στέλεχος του αθλητισμού αν μπορούσε να αποκαλέσει τη σύντροφό του «Mrs. Paul» στο «CBS Mornings» την περασμένη Δευτέρα, απάντησε, «Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Ποια συνεργάτιδα της είναι έγκυος;

Her News

Φαίη Ξυλά: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μίχα – “Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω τίποτα.”

Her News b

Πως να έχω ένα επιτυχημένο Linkedin

Her News