HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση το παιδί του Justin Timberlake – «Δεν ήθελε να γίνει πατέρας»

Η Britney Spears αποκαλύπτει στα νέα απομνημονεύματά της ότι έκανε έκτρωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Timberlake.

Η Πριγκίπισσα της Ποπ μοιράζεται στο «The Woman in Me», που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 24 Οκτωβρίου, ότι η εγκυμοσύνη της ήταν «έκπληξη» αλλά όχι «τραγωδία».

«Αγάπησα τόσο πολύ τον Justin. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», γράφει σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το People Tuesday.Britney Spears και Justin Timberlake

«Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι», ισχυρίζεται η Spears.

«Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι θα με μισήσουν για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Britney Spears'

Το ζευγάρι διέκοψε την εγκυμοσύνη στα τέλη του 2000 όταν η τραγουδίστρια ήταν 18 ή 19 ετών.

Γράφει ότι η διαδικασία ήταν «ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα» που έχει βιώσει ποτέ.

Ωστόσο, πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, πηγές είπαν ότι o Timberlake «ανησυχούσε» για το τι επρόκειτο να μοιραστεί η Spears για τη σχέση τους.

Μετά τον χωρισμό τους το 2002, ο Timberlake υπονόησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Barbara Walters ότι η Spears τον είχε απατήσει, κάτι πουη τραγουδίστρια oύτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε εκείνη την εποχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η ταινία “Scream” επιστρέφει και είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε από ενθουσιασμό και.. φόβο!

Her News

Κέιτ Μίντλετον: Να γιατί η βασιλική οικογένεια δεν έβαλε τέλος σε όλες τις εικασίες

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της;

HerNews ka