HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Να γιατί η βασιλική οικογένεια δεν έβαλε τέλος σε όλες τις εικασίες

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να “πιάστηκε” από την κάμερα σε ένα κατάστημα με αγροτικά προϊόντα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν βοήθησε να σταματήσουν οι θεωρίες συνωμοσίας.

Ήταν κρυμμένη για προβλήματα γάμου;

Ήταν τα προβλήματα υγείας που την προκάλεσαν να εξαφανιστεί από το κοινό πολύ χειρότερα από ό,τι πιστεύαμε αρχικά;

Έχει αντικατασταθεί από ένα body double;

«Αυτή δεν είναι η Κέιτ…», έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής του Bravo Andy Cohen τη Δευτέρα μετά τη δημοσίευση της νέας φωτογραφίας στην The Sun.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μυστήριο όλων, τουλάχιστον για τους Αμερικανούς, είναι γιατί το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει κλείσει τις εικασίες με το να είναι πιο ειλικρινής.

Η Κέιτ ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Ιανουάριο, όταν ανακοινώθηκε ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Τότε, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Ουαλίας θα επέστρεφε στα βασιλικά της καθήκοντα μετά το Πάσχα.

«Θα πίστευα ότι η Κάθριν θα είχε κάνει αρκετά καλή δουλειά για να μείνει στην ησυχία της για τρεις μήνες, αλλά προφανώς όχι… γιατί να πρέπει να μιλήσει για την προσωπική και ιδιωτική της υγεία;» είπε ο συγγραφέας και φίλος της βασιλικής οικογένειας Hugo Vickers στο Page Six.«Αυτό πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό για εκείνη. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσει γι’ αυτό».

Ωστόσο, ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται ότι η ανθρώπινη περιέργεια δεν μπορεί να καταπνιγεί.

«Το γεγονός ότι η Κάθριν εξαφανίστηκε για τρεις μήνες, οι άνθρωποι ήταν υποχρεωμένοι να πουν, “Λοιπόν, γιατί, τι συμβαίνει;” — και το κενό μπορεί να καλυφθεί με αυτές τις φρικτές θεωρίες συνωμοσίας», είπε.

«Θα πίστευε κανείς ότι τα πλάνα του καταστήματος της φάρμας θα σταματούσαν τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά όχι, γιατί οι συνωμοσιολόγοι αγαπούν τις θεωρίες τους», πρόσθεσε.

«Κοιτάξτε τις συνωμοσίες θανάτου γύρω από τη Μέριλιν Μονρόε και την Νταϊάνα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας – όσα αποδεικτικά στοιχεία προσκομίσετε, αυτά τα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν».

Μάλιστα, οι γνώστες λένε ότι είναι οι αναμνήσεις του πώς κάθε κίνηση της μητέρας του Νταϊάνα καταναλώθηκε από τον Τύπο και το κοινό που κάνουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να αποφεύγει να αποκαλύψει πάρα πολλά για την κατάσταση της συζύγου του.Πηγές του παλατιού είπαν στο Page Six ότι είναι ο Ουίλιαμ ο οποίος είναι ο επόμενος στη σειρά για τον θρόνο, ήταν ανένδοτος ότι η υγεία της Κέιτ κρατιέται καλά και δεν πιστεύει ότι οι ξένοι χρειάζεται να μάθουν περισσότερα.

Ένας από τους γνώστες είπε: «Ο Ουίλιαμ δικαιολογημένα ανησυχεί για τους παραλληλισμούς με τη μητέρα του, Νταϊάνα».

«Αυτό τον στοιχειώνει. Πίστευε ότι ο κόσμος είχε πάρει μαθήματα που εμείς δεν είχαμε».

Και ενώ η βασιλική οικογένεια τηρεί εδώ και καιρό το σύνθημα των δημοσίων σχέσεων «Μην παραπονιέσαι ποτέ, ποτέ μην εξηγείς», ο ειδικός στο branding Mark Borkowski πιστεύει ότι αυτό δεν κρατάει και τόσο καλά σήμερα.

Ο Borkowski πρόσθεσε ότι, αν το παλάτι ήταν αρχικά πιο ξεκάθαρο για το τι ακριβώς ήταν η επέμβαση στην κοιλιά της Κέιτ, θα μπορούσε να παραβίαζε την ιδιωτικότητά της – αλλά θα μπορούσε επίσης να εμπόδιζε τις ερωτήσεις να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Επιτέλους εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον: Οι πρώτες της φωτογραφίες που εξακολουθούν να διχάζουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood!

HerNewskl

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ έγινε για πρώτη φορά πατέρας

HerNews ka

Μάικλ Τζάκσον: Τα φερόμενα θύματά του ζητούν σφραγισμένα αρχεία που περιλαμβάνουν γυμνές φωτογραφίες του

HerNews ka