HerNews.gr
Διεθνή

Η ταινία “Scream” επιστρέφει και είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε από ενθουσιασμό και.. φόβο!

scream

Ποιος δεν θυμάται τον τρόμο που έχει προκαλέσει ο μασκοφόρος Ghostface, κάνοντάς μας ως μικρά παιδιά και στη συνέχεια έφηβους να τσιρίξουμε “Scream” σε ντεσιμπέλ που ούτε οι ίδιοι ξέραμε ότι μπορούσαμε βλέποντας την ταινία;

Θυμάμαι να διοργανώνουμε βραδιά με ποπ – κορν και αναψυκτικά, έτοιμοι να δούμε την πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών, (για εμάς τότε ήταν ο απόλυτος τρόμος) “Scream”. Ήταν μια ενθουσιώδης και αγωνιώδης διαδικασία που περιμέναμε πώς και πώς, ξέροντας ότι θα απολαύσουμε μια νύχτα με αυθεντικό θρίλερ στην οθόνη.

scream

Η μάσκα του “Scream” μέχρι και σήμερα, που η ταινία επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη από την Odeon, έχει αποτυπωθεί στο μυαλό όλων μας. Το 2022 λοιπόν θα κυκλοφορήσει το 5ο έργο του συγκεκριμένου franchise τρόμου. Συγκεκριμένα, στις 13 Ιανουαρίου, ένας νέος δολοφόνος θα φορέσει την Ghostface μάσκα και θα ταράξει τα ήσυχα νερά του Γούντσμπορο, σκορπίζοντας και πάλι τον τρόμο.

Ο δολοφόνος βάζει στο στόχαστρό του μια παρέα εφήβων και επαναφέρει μυστικά από το αιματηρό παρελθόν της πόλης στην επιφάνεια.

scream

Το πρώτο τρέιλερ του θρυλικού slasher franchise ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο νέο “Scream”.

Οι δημιουργοί της ταινίας, ήδη από την κυκλοφορία του 4ου κατά σειρά Scream το 2011, είχαν σκέψεις για την δημιουργία του 5ου και του 6ου sequel. Έτσι, 11 χρόνια μετά, ο ενθουσιασμός επέστρεψε, οι επικείμενες συναντήσεις έγιναν και η θρυλική ταινία είναι γεγονός.

Ετοιμαστείτε για βραδιές ατέλειωτου τρόμου, σκηνές αγωνίας και ξαφνικά πετάγματα από τη θέση. Δεν είναι ένα ακόμα θρίλερ. Είναι η ταινία “Scream”, έρχεται από την Odeon και είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε! Λάτρεις των θρίλερ, 13 Ιανουαρίου, save the date!

Δείτε το τρέιλερ

Νεότερα Άρθρα

Σοκ στη Ζάμπια: Ελέφαντας επιτέθηκε σε τουρίστες και κατασπάραξε 80χρονη γυναίκα

HerNews ka

Bianca Censori: Έτσι πήγε ντυμένη στη Disneyland (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μετάδοση της κηδείας της από το BBC

Her News b