HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες – «Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

Η Adele αποκάλυψε ότι πρόσφατα σταμάτησε το αλκοόλ όταν είδε τα μέλη του κοινού να πίνουν ουίσκι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας την Παρασκευή.

«Σταμάτησα να πίνω… ίσως, πριν από τρεισήμισι μήνες», είπε στους θεατές της συναυλίας σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter .

«Είναι βαρετό. Θέλω να πω, ω Θεέ μου, είναι βαρετό. Ήμουν κυριολεκτικά οριακά αλκοολική για αρκετά από τα 20 μου, αλλά μου λείπει τόσο πολύ. Έκοψα και την καφεΐνη».

«Λοιπόν, απολαύστε το ουίσκι σας. Ζηλεύω πάρα πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Η Adele είχε αναφερθεί στο παρελθόν στη σχέση της με το αλκοόλ κατά τη διάρκεια μιας παράστασης τον Μάρτιο καθώς εξέθεσε τις συνήθειές της στο ποτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Αντέλ«Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στον COVID, σε lockdown. Ήταν 11 το πρωί και ήμουν σίγουρα, σαν τέσσερα μπουκάλια κρασί – όπως όλοι μας», αποκάλυψε, σύμφωνα με την Evening Standard . «Είπα το 2020 ότι ήθελα να βγάλω το άλμπουμ μου. Και ήμασταν όλοι στο σπίτι βασικά μεθυσμένοι».

Η νικήτρια Grammy μίλησε προηγουμένως για τη «στενή της σχέση» με το αλκοόλ σε μια συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2021 στη Vogue , λέγοντας: «Πάντα με γοήτευε πολύ το αλκοόλ. Είναι αυτό που κράτησε τον μπαμπά μου μακριά μου. Πάντα ήθελα λοιπόν να μάθω τι ήταν τόσο σπουδαίο σε αυτό».

Παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε το ποτό, η Adele είπε περαιτέρω στα μέλη του κοινού την Παρασκευή ότι σχεδιάζει μια εβδομάδα πάρτι για να γιορτάσει τα 11α γενέθλια του γιου της Angelo αυτή την Πέμπτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το FBI ανέκρινε Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κιμ Καρντάσιαν για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο

Her News

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αποκεφαλισμένα μωρά και γονείς – Σπίτια και καταφύγια πλημμυρισμένα στο αίμα

HerNews ka

Ο Matthew McConaughey πολιτεύεται στο Τέξας

Her News b