HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Ισχυρίζεται ότι έχει αυτισμό μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε το 2002

Ο Kanye West ισχυρίστηκε ότι είναι αυτιστικός σε ένα νέο κείμενο που έστειλε στον Elon Musk.

Ο ράπερ ζήτησε από τον φίλο του Ian Connor να μοιραστεί στιγμιότυπα οθόνης στο Instagram με τα υποτιθέμενα μηνύματά του προς τον συνιδρυτή της Tesla, στα οποία δήλωσε επίσης ότι δεν είναι διπολικός.

«Πότε θα μιλήσουμε, δεν μου χρωστάς τίποτα», άρχισαν τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν νωρίς την Τετάρτη.

«Δεν χρειάζεται να μου μιλήσεις ποτέ ξανά, αλλά αν μιλήσουμε, η φύση της σχέσης πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι διπολικός, έχω σημάδια αυτισμού από το αυτοκινητιστικό μου ατύχημα [2002]», είπε, αναφερόμενος στο διάσημο τρακάρισμά του που οδήγησε στο επιτυχημένο τραγούδι του «Through the Wire» στο οποίο έκανε ραπ με το σαγόνι του κλειστό.ο Έλον Μασκ και ο Κάνιε Γουέστ

Ο Kanye West αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή το 2018, αλλά χρόνια αργότερα υποστήριξε, κατά τη διάρκεια μιας παρωδίας στο Twitter, ότι είχε «διαγνωστεί διανοητικά  λάθος».

«Λοιπόν, θα το ξαναπώ ότι έπαθα διανοητική λανθασμένη διάγνωση και παραλίγο να με βγάλουν από το μυαλό μου για να με κάνουν μια διαχειρίσιμη διασημότητα με καλή συμπεριφορά», έγραψε στο Twitter το 2022.

Στα νέα κείμενα, ο West επικαλέστηκε επίσης την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, λέγοντας στον Musk ότι «δεν μπορείς να βλέπεις την Kim να κρατά τα παιδιά μου από εμένα».

Ο ράπερ  τελείωσε τα προφανή μηνύματά του κατηγορώντας τον Elon Musk, επειδή τον περιέγραψε ως «φίλο» ώστε ο West να μπορέσει να φέρει το «κοινό του στην πλατφόρμα που αγωνίζεσαι», αναφερόμενος στο Twitter.Τζορτζ Λούκας, Κάνιε Γουέστ και Έλον Μασκ

Ο Κόνορ, ο οποίος είναι στυλίστας, μοιράστηκε επίσης ένα κείμενο του West λέγοντάς του να δώσει τα στιγμιότυπα οθόνης «στο κοινό».

Ο West αναγκάστηκε να στρατολογήσει τον συνάδελφό του αφού του απαγόρευσαν την πρόσβαση από την πλατφόρμα μετά από μια σειρά αντισημιτικών σχολίων, ένα από τα οποία αφορούσε τον ράπερ Ντίντι.

Αν και ο West ισχυρίστηκε ότι η Kardashian κρατούσε τα τέσσερα παιδιά της μακριά του, ο ερμηνευτής  φωτογραφήθηκε με τον γιο του Saint σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιταλία μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

Το δίδυμο πατέρα-γιου κάθισε σε ένα πολυτελές box, όπου ο West εθεάθη να στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2014 έως το 2022 και ο Ye παντρεύτηκε κρυφά την Censori , 28 ετών, τον περασμένο Δεκέμβριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει»

Her News b

Πρίγκιπας Louis: Κλέβει για ακόμα μια φορά την παράσταση στις επίσημες εκδηλώσεις

HerNews ka

Anya Taylor-Joy: Η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Dior

Her News