HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καίτη Γκρέυ: Σήμερα η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος θα λάβει την επιμέλειά της

Σήμερα Τρίτη 24/10 οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ θα βρεθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση της επιμέλειάς της.

Η ίδια έχει μια τελευταία επιθυμία, η οποία είναι να περάσει τα χρόνια που της απομένουν -με τα όποια θέματα υγείας αντιμετωπίζει- στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι που φέρνει τις δυο πλευρές των συγγενών της σε διαφορετικά στρατόπεδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Βιβής Μπουγιούρα για το «Happy Day», σήμερα αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της Καίτης Γκρέυ και ποιος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλειά της. 

Αναφορικά με την επιμέλεια, υπάρχουν δυο μεριές. Από τη μια ο Φίλιππος Ηλιάδης ο οποίος είναι ο πρωτότοκος γιός της τραγουδίστριας και από την άλλη πλευρά η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη, πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. 

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2023 όταν ο Φίλιππος Ηλιάδης έστειλε εξώδικο στην Καίτη Γκρέυ, ζητώντας να γίνει ο δικαστικός της συμπαραστάτης και να λάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλειά της.  

Τον περασμένο Αύγουστο εκείνο που έγινε δεκτό από το δικαστήριο ήταν να λάβει ο Φίλιππος Ηλιάδης την επιμέλειά της αλλά η τραγουδίστρια να παραμείνει στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη όπως επιθυμεί. 

Η Αγγελική Ηλιάδη δε θα μπορέσει να παραστεί στη δίκη καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω της συμμετοχής της στο I’m a Celebrity… get me out of here, και γι’ αυτόν τον λόγο, στην δίκη θα βρεθούν η μητέρα και ο αδελφός της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν χρειάζεται τόση “χλαπαταγή” στην τηλεόραση – Τη Σπυροπούλου δεν την προτιμώ πουθενά»

Her News

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ήρθαμε στη ζωή για να κυκλοφορούμε με σκυμμένο κεφάλι»

HerNews ka

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μου φαίνεται παντελώς ”άχρωμος”»

Her News b