HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μου φαίνεται παντελώς ”άχρωμος”»

Το MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο καυτά νέα της showbiz. Όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε αν αντιμετώπισε προβλήματα στην καριέρα της, αλλά και την προσωπική ζωή της: «Στα πρώτα μου βήματα έβλεπα τον χώρο του τραγουδιού  πολύ ρομαντικά. Έχω βρεθεί σε σχήμα που δεν έγραφαν το όνομα μου στην αφίσα».

«Δεν έγινα μητέρα γιατί ήμουν πολύ επικεντρωμένη στη δουλειά μου. Δεν νιώθω την ολοκλήρωση του να έχεις εάν παιδί», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε πρόσωπα της επικαιρότητας: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει όπως θέλει τον έρωτά του. Το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο ”J2US” είναι υπερβολικό. Πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας, εγώ δεν θα ήθελα να βγω  με μαγιό και εσώρουχα».

«Η Βίκυ Καγιά καλό είναι να κάνει μια… ”έκλειψη” εφόσον οικονομικά δεν το έχει ανάγκη και να επανέλθει με διαφορετικά πράγματα. Είμαι πολύ… συγκινημένος με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο μετά από τόσα Όσκαρ. Δεν έχω δει την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ”First Date”. Οι φιλοδοξίες μου δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί.

Ενώ για τον Γιώργο Καράβα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό είπε: «Ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμος να κάνει καριέρα στην ελληνική τηλεόραση… κι εγώ είμαι έτοιμος να γινώ «Ναπολέων. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σκηνική παρουσία αλλά, εμένα μου φαίνεται παντελώς ”άχρωμος”».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του: «Το μεγαλύτερο κακό που έκανα ήταν που δεν έχω δικό μου παιδί, με πονάει αυτό. Οι ιατροί μας είχαν πει ότι υπήρχαν άλυτες δυσκολίες. Δεν ένιωθα έτοιμος να υιοθετήσω παιδί, φοβόμουν τις τυχαίες μου αντιδράσεις».

«Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει διαφορετικού είδους σάτιρα. Μου αρέσει η σάτιρα του Μουτσινά, αλλά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την φιλοσοφία του», είπε ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ο Νίκος Γκέλια σε συνέντευξή του μίλησε για την καταγωγή του πώς έφθασε στην Ελλάδα: «Ήρθα 5,5 ετών στην Ελλάδα από την Αλβανία. Μεγαλώσαμε με το φόβο  μήπως δεν καταφέρουμε να φτάσουμε στην Ελλάδα και μας γυρίσουν πίσω».

«Δεν θεωρώ ότι είμαι ωραίος άντρας. Δεν αποζητούσα την επαφή με τις γυναίκες. Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν κρύβομαι κιόλας. Δεν γίνεται να είσαι στη Μύκονο και να μην περιμένεις να σε φωτογραφίσουν», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε για τα γενέθλιά του : «Είχα πει ότι η τηλεόραση με βαρέθηκε γιατί δεν έχω προτάσεις για τηλεοπτικές δουλειές. Είναι γελοίο και βλακώδες να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου μετα τα 60 αν είσαι άντρας και μετα τα 55 αν είσαι γυναίκα. Δεν γιορτάζω ποτέ τα γενέθλιά μου, δεν με ευχαριστεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Πιατάς: Όταν πήγε να δει στον νεκροθάλαμο τον Θανάση Βέγγο και κλειδώθηκε μέσα

Her News b

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής – «Δεν μπορώ να κρατήσω τη στεναχώρια μου»

HerNews ka

Σταμάτης Κραουνάκης: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Her News