HerNews.gr
Beauty

Έχουμε επιτέλους λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο νέο άρωμα της Beyoncé

Παρά το γεγονός ότι μοιάζει να είναι ατελείωτο το πλήθος επωνυμιών ομορφιάς διασημοτήτων , υπάρχει μια αξιοσημείωτη μεγαλοσταρ που δεν έχει δοκιμάσει ακόμη τις δυνάμεις της στον κλάδο ομορφιάς: η Beyoncé.

Ωστόσο, η τελευταία της ανάρτηση επιβεβαιώνει ότι αυτό δεν θα ισχύει πλέον.

Στις 24 Οκτωβρίου, η Beyoncé δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο Instagram της, αφήνοντας τους εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές της να γνωρίζουν ότι ένα ολοκαίνουργιο άρωμα που δημιούργησε είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. 

Ανακοίνωσε αθόρυβα το άρωμα στον ιστότοπό της νωρίτερα φέτος, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε σχεδόν καθόλου πληροφορίες για το τι να περιμένουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Το βίντεο ξεκίνησε με ένα αφηρημένο, γεωμετρικό μπουκάλι με πώμα σε σχήμα μισοφέγγαρου που αιωρείται πάνω από ένα τοπίο γεμάτο καπνό. Το μπουκάλι περιστράφηκε αργά 360 μοίρες μέχρι να φτάσει στο μπροστινό μέρος, όπου αποκαλύφθηκε το όνομά του: Cé Noir. 

Αυτό σηματοδοτεί το πρώτο άρωμα της Beyoncé εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, μετά το Rise το 2014.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της είδησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες μεταδόθηκαν ζωντανά στον ιστότοπό της, αποκαλύπτοντας τελικά ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις νότες, τα συστατικά και πότε μπορούμε να το πάρουμε στα χέρια μας, καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι φορούσε το άρωμα σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας της.

Η Beyonce κουλουριάζει τα μαλλιά της σε ένα νεσεσέρ

Το Cé Noir είναι ένα γλυκό, λουλουδένιο άρωμα. Υπάρχουν νότες βάσης από ξυλώδες μύρο Ναμίμπια και ζεστό χρυσό κεχριμπάρι. Στην καρδιά του αρώματος είναι μερικές λουλουδένιες νότες που το φωτίζουν, όπως το απόλυτο τριαντάφυλλο και το γιασεμί sambac. 

Στην κορυφή υπάρχουν οι πιο γλυκές νότες, με την κλημεντίνη εσπεριδοειδών και το χρυσό μέλι να δημιουργούν ένα γλυκό, εσπεριδοειδές και ελαφρώς πικάντικο άρωμα.

Με βάση τις φωτογραφίες που επισυνάπτονται στον ιστότοπο, η σούπερ σταρ της ποπ φοράει το άρωμα τουλάχιστον από την ερμηνεία της στο Tampa Bay, στη Φλόριντα, καθώς απεικονίζεται να ψεκάζει το μπουκάλι στο ασημένιο φόρεμά της, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της εκείνο το βράδυ. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Khloé Kardashian: Τόλμησε το it κούρεμα της σεζόν και της ταιριάζει όσο κανένα άλλο!

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο μακιγιάζ που έχουμε δει

HerNewskl

Αγάπη Στυλίδου: Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Her News