HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Αποκαλύπτει γιατί αυτή και ο σύζυγός της ντύνονται σαν να είναι «σε δύο διαφορετικούς πλανήτες»

Η Hailey Bieber μίλησε για τα πάντα, από τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της μέχρι τη ζωή της στο προσκήνιο με τον σύζυγό της Justin Bieber σε μια νέα συνέντευξη στο GQ Hype που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, συμπεριλαμβανομένου του γιατί αυτή και ο σύζυγός της συχνά βγαίνουν με εντελώς αταίριαστα ρούχα.

«Είναι τόσο αστείο γιατί βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να μιλούν για αυτό», είπε η Hailey στο περιοδικό, το οποίο σημείωσε ότι το ζευγάρι μοιάζει συχνά «σαν να παρακολουθεί εκδηλώσεις σε δύο διαφορετικούς πλανήτες».

Πιο πρόσφατα, η Hailey εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση παρουσίασης της εταιρίας της φορώντας ένα λαμπερό κόκκινο μίνι φόρεμα Ermanno Scervino με τσάντα και γόβες στην ίδια καυτή απόχρωση, ενώ ο Justin παρευρέθηκε με γκρι φόρμες και κίτρινα Crocs. Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ

Η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της συνήθως ετοιμάζεται πρώτος, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει εν μέρει γιατί εκείνη δεν ντύνεται για να ταιριάζει με τις σούπερ περιστασιακές του φόρμες.

Είπε επίσης στο GQ ότι «Μπορεί να θέλει να φοράει φαρδιές φόρμες στο δείπνο και εγώ μπορεί να θέλω να φορέσω ένα μικροσκοπικό φόρεμα μόνο και μόνο επειδή έτσι νιώθω. Δεν μπορούμε να καθόμαστε εκεί και να λέμε: “Εγώ λοιπόν θα φορέσω  αυτό  και εσύ θα φορέσεις αυτό”».

Χέιλι Μπίμπερ

Μεταξύ άλλων, η Hailey μίλησε επίσης στο ψηφιακό περιοδικό για τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν γύρω από το διάσημο ζευγάρι τον περασμένο χρόνο.

«Δεν μπορώ να είμαι φουσκωμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος;» ρώτησε, προσθέτοντας ότι ήταν «απογοητευτικό» να διαβάζει τα σχόλια για το σώμα της.

«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα, «Ω, ναι, δεν δίνω δεκάρα»», πρόσθεσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Οι θαυμαστές του…. ξενέρωσαν από τα κίτρινα & σάπια δόντια του – «Μου χάλασε τη διάθεση»

HerNews ka

Michael Jackson: Το «διαστημικό» ποσό που ισχυρίζονται οι κληρονόμοι του ότι έλαβε η μητέρα του από τον θάνατό του

HerNews ka

Anna Wintour: Διέκοψε κάθε συνεργασία με τον Kanye West παρά τα χρόνια γνωριμίας τους!

HerNewskl