HerNews.gr
Διεθνή

Michael Jackson: Το «διαστημικό» ποσό που ισχυρίζονται οι κληρονόμοι του ότι έλαβε η μητέρα του από τον θάνατό του

Η κληρονόμοι του Michael Jackson ισχυρίστηκαν σε νέο δικαστήριο την Πέμπτη ότι η μητέρα του, Katherine, έχει λάβει πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια από τον θάνατο του Βασιλιά της Ποπ το 2009, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Η νέα κατάθεση έρχεται αφότου ο μικρότερος γιος του, Bigi, 22 ετών, υπέβαλε τη δική του πρόταση για να εμποδίσει την γιαγιά του η οποία είναι 93 ετών, να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της περιουσίας του τραγουδιστή για να χρηματοδοτήσει μια άγνωστη δικαστική μάχη – που πιστεύεται ότι ήταν η πρόσφατη συμφωνία καταλόγου του κτήματος με τη Sony.Ο Μάικλ Τζάκσον και η μητέρα του Κάθριν ΤζάκσονΣύμφωνα με το TMZ, η οικογένεια του Michael ισχυρίστηκε ότι η Katherine έχει πολλά μετρητά για να χρηματοδοτήσει τις νομικές της υποχρεώσεις. Ισχυρίζονται ότι έχει λάβει περισσότερα από 33 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά από ένα επίδομα 160.000 δολαρίων το μήνα.

Τα έγγραφα, τα οποία το TMZ ισχυρίστηκε ότι είδε, σημειώνουν επίσης ότι η οικογένεια έχει συνεισφέρει περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά και τη βελτίωση του σπιτιού της, το οποίο συνοδεύεται επίσης από έναν αμειβόμενο ιδιωτικό κηπουρό, σεφ και ασφάλεια.

Οι δικαστικές αμοιβές της Katherine προέρχονται από μια έφεση που υπέβαλε σχετικά με την άγνωστη συμφωνία που έκαναν πρόσφατα οι εκτελεστές της περιουσίας.

Ο Bigi, επίσημα γνωστός ως Blanket και γεννημένος ως Πρίγκιπας Michael Jackson II, ήταν στο πλευρό της γιαγιάς του έως ότου ένας δικαστής απέρριψε τις αρχικές αντιρρήσεις τους για την άγνωστη συμφωνία.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, o Bigi υπέβαλε νομικά έγγραφα για να υποστηρίξει ότι η Katherine έπρεπε να πληρώσει για τους νομικούς της λογαριασμούς. Στην κατάθεσή του, είπε ότι θα ήταν «άδικο» να αναγκαστεί ο ίδιος και τα αδέρφια του, που είναι κληρονόμοι της περιουσίας, να πληρώσουν για αυτήν την υπόθεση.

Ο Bigi είναι  ο μικρότερος γιος του Michael και ο μικρότερος αδερφός του Prince και της Paris. Γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας το 2002.

Προηγουμένως βρισκόταν υπό την κηδεμονία της Katherine, αλλά εκείνη παρέδωσε τον ρόλο της στον μεγαλύτερο ξάδερφο του Bigi, τον Tito Joe, το 2017. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαν κοινή κηδεμονία.

«Η Katherine δεν χρειάζεται πλέον για να εκπληρώσει τα καθήκοντα που ήταν απαραίτητα όταν διορίστηκαν συνκηδεμόνες», ανέφερε το αίτημα του δικαστηρίου της.

«Δεδομένης της ηλικίας της [87] και του γεγονότος ότι o [Blanket] είναι τώρα 15 ετών, η Katherine πιστεύει ότι ο TJ είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις απαραίτητες ευθύνες της κηδεμονίας για το ανήλικο παιδί».

Ο Bigi παρέμεινε γενικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση το 2021 για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Michael Jackson: Θα αναφερθεί η βιογραφική του ταινία στις κατηγορίες του για παιδεραστία;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν επίσημα το Frogmore Cottage μετά την έξωση του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Daddy Yankee: Αποσύρεται από τη μουσική για να υπηρετήσει τον Θεό

HerNews ka

Τέιλορ Σουίφτ: Θα σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους

Her News b