HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Σολωμού: «Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος»

Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, όπου μίλησε για την σχέση της με τον Mente Fuerte και για την «κόντρα» που ξεκίνησε μεταξύ του ράπερ και της Δανάης Μπάρκα, αλλά και για τα σχόλια που κάνει κατα καιρούς στο podcast της τα οποία συζητιούνται.

«Από τη στιγμή που επιλέγω να πάω καλεσμένη σε μια εκπομπή – δεν πάω και σε όλες όπως καταλαβαίνεις, δυσκολεύομαι λίγο – είναι γιατί συμπαθώ αυτόν που την παρουσιάζει. Δεν μου έχει συμβεί να μην περάσω κάπου καλά», δήλωσε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Αναφορικά με τον Mente Fuerte, δήλωσε: «Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος. Όλοι με ρωτάνε αλλά από τη στιγμή που έχω πει δεν έχω σχέση, τι συνεχίζεται αυτό τώρα; Δεν είμαι σαφής εγώ; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι λέω; Δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Ό,τι θέλετε πείτε μεταξύ σας».

«Δεν μου αρέσει που σχολιάζονται τα podcast μου. Δεν έχω πρόβλημα να διαφωνούν μαζί μου. Δεν μου αρέσει που παίρνουν το podcast μου και απομονώνουν πέντε φράσεις μου και προμοτάρουν λες και βγαίνει μια τρελή και μιλάει μόνο για τα ερωτικά της. Αυτό με προσβάλλει. Αν θες να σχολιάσεις κάτσε και άκουσε όλη την εκπομπή. Αυτό είναι το σωστό. Αυτό που κάνουν με εκθέτει», δήλωσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Κλείνοντας η Μαρία Σολωμού τόνισε ότι: «Δεν θα σχολιάσω ποτέ την όλη έκταση που πήρε το θέμα με τις πλαστικές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» & οι «Boys and Noise»

Her News b

Panik Concert 2023: Πότε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το μουσικό γεγονός της χρονιάς

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: “Με κατηγορούν για ξέπλυμα βιαστών”

HerNewskl