HerNews.gr
Social News

Matthew Perry: Οι συμπρωταγωνιστές του από το «Friends» εξέδωσαν κοινή δήλωση για τον θάνατό του

Οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry από το «Friends» εξέδωσαν κοινή δήλωση μετά τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους ηθοποιού.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συνεργάτες σε καστ. Είμαστε μια οικογένεια», δήλωσαν οι Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox και Matt LeBlanc σε δήλωσή τους στο People Monday.Φίλοι καστ

«Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την ανεξιχνίαστη απώλεια».

Συνέχισαν, «Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».Ο Μάθιου Πέρι στα γυρίσματα του Friends

Ο Matthew Perry  έπαιξε τον Chandler Bing στην επιτυχημένη κωμική σειρά που προβλήθηκε για 10 χρόνια πριν τελειώσει το 2004.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε ένα τζακούζι το Σάββατο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από προφανή πνιγμό. Ήταν 54.

Δεν υπήρξαν ύποπτες επιθετικές ενέργειες, και ενώ αστυνομικές πηγές ανέφεραν αργότερα ότι είχαν βρει διάφορα συνταγογραφούμενα φάρμακα στις εγκαταστάσεις , δεν ανακαλύφθηκαν παράνομα ναρκωτικά στο σημείο.

Μερικά από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι περιελάμβαναν «αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για ΧΑΠ», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: “Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν και το βάρος του παρελθόντος επιτέλους έφυγε”

HerNewskl

Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

Her News

Ρούλα Κορομηλά: «Νιώθουμε χρέος μας να κάνουμε έστω για λίγες στιγμές χαρούμενους όσους παλεύουν»

HerNewskl