HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: “Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν και το βάρος του παρελθόντος επιτέλους έφυγε”

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού είναι πολλή ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Ben Affleck.

Jennifer Lopez

Η JLo έκανε μια δημοσίευση στο website της OnThe JLo, θέλοντας να δώσει στο κοινό της περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο της στη Georgia. To αγαπημένο σε όλους ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 20 Αυγούστου στη Savannah με την ίδια να φοράει ένα Ralph Lauren νυφικό. Η Jennifer Lopez έγραψε πως:

“Όταν με είδε να εμφανίζομαι στις σκάλες ήταν μια στιγμή που έβγαζε απόλυτο νόημα αλλά ήταν και δύσκολη να την πιστέψουμε, σαν το καλύτερο όνειρο που δεν θέλεις να ξυπνήσεις. Θα είχα πολλές τέτοιες σκέψεις ακόμα αν δεν προσπαθούσα τόσο πολύ να μην σκοντάψω στο φόρεμά μου, αλλά όταν πλησίασα αρκετά ώστε να δω το πρόσωπό του, ένιωσα αυτή την υπέροχη αίσθηση.

“Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν και το βάρος του παρελθόντος επιτέλους έφυγε από τους ώμους μου. Γεμάτος κύκλος και όχι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα”. Η Lopez περιέγραψε τον γάμο της ως μια παραδεισένια στιγμή δανειζόμενη μια ατάκα από την ταινία ‘Live By Night’ του Ben Affleck στην οποία έλεγα κάποια στιγμή: “Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα.

Jennifer Lopez

Βρισκόμαστε σε αυτή την πολυαναμενόμενη στιγμή της ζωής. Έχουμε ευγνωμοσύνη για όσα η ζωή μας έδειξε ακόμα και τις δυσκολίες. Αυτή η νύχτα ήταν πραγματικά παράδεισος”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Έξοδος από το μαιευτήριο

Her News

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης

Her News

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Είναι επίσημο! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

HerNews ka