HerNews.gr
Διεθνή

Τα δύο περίεργα αιτήματα του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή

Ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι γεμίζει άρθρα εφημερίδων και ιστοσελίδες εδώ και μέρες, ειδικά λόγω των ερευνών για το πώς θα μπορούσε να έχασε τη ζωή του σε ηλικία 54 ετών.

Καθώς οι μέρες περνούν, γίνονται γνωστές λεπτομέρειες που μας επιτρέπουν να ανασυνθέσουμε τις τελευταίες του ώρες και τι θα μπορούσε να είχε συμβεί για τη μοιραία, τραγική κατάληξη.

Τώρα αποκαλύφθηκε το τελευταίο αίτημα του ηθοποιού. Αποκαλύφθηκε ότι ο Μάθιου Πέρι ζήτησε από έναν από τους υπαλλήλους του να του αγοράσει ένα νέο iPhone και γυαλιά, σύμφωνα με το TMZ.

Μάλιστα, ο τελευταίος ήταν το ίδιο το άτομο που βρήκε τον Πέρι βυθισμένο στον πάτο του νερού και κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να έρθουν στο σπίτι του ηθοποιού.

Αυτός ο βοηθός άκουσε τις εντολές του Μάθιου και πήγε να αγοράσει και τα δύο αντικείμενα. Δύο ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη σορό μέσα στο τζακούζι. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο βοηθός αφού βρήκε το αφεντικό του ήταν να «καλέσει τη μητέρα του ηθοποιού, έναν από τους αδελφούς του και μια γυναίκα που δεν έχει οικογενειακούς δεσμούς με τον Πέρι».

Προς το παρόν διερευνώνται τα πιθανά αίτια του θανάτου. Τα έγγραφα, από αυτή την άποψη, είναι «ασαφή» που σημαίνει ότι η αιτία θανάτου έχει αναβληθεί.

Απαιτείται λοιπόν μια τοξικολογική έκθεση, η οποία θα μπορούσε να «διαρκέσει εβδομάδες για να ολοκληρωθεί». Ωστόσο, από τη νεκροτομή δεν προκύπτουν υποψίες για έγκλημα ή χρήση ναρκωτικών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Η ερώτηση που του έκανε φωτογράφος με αποτέλεσμα να… του επιτεθεί

HerNews ka

Έβαν Έλινγκσον: Βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σε ηλικία 35 ετών ο σταρ του «CSI Miami»

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφει στην υποκριτική; – Το νέο της επαγγελματικό βήμα

HerNews ka