HerNews.gr
Διεθνή

Έβαν Έλινγκσον: Βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σε ηλικία 35 ετών ο σταρ του «CSI Miami»

Ο γνωστός ηθοποιός Έβαν Έλινγκσον, «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του στη Φοντάνα της Καλιφόρνια, σε ηλικία 35 ετών.

Ο Έλινγκσον, γνωστός για τον ρόλο του στο «My Sister’s Keeper», βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρά του. Η αιτία θανάτου αναφέρεται ως «εκκρεμεί».

Αργότερα, οι αξιωματούχοι είπαν στο TMZ , που πρώτα γνωστοποίησε την είδηση ​​του θανάτου του, ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα κάτι ύποπτο.Ο Έβαν Έλινγκσον στον φύλακα της αδερφής μου

Ο πατέρας του Έλινγκσον, Μάικλ, εξήγησε στο ρεπορτάζ ότι ο αείμνηστος γιος του ζούσε νηφάλιος σε ένα σπίτι αφού είχε παλέψει με την κατάχρηση ναρκωτικών.

Ο Μάικλ υποστήριξε ότι ο γιος του τα πήγαινε καλά και είναι σε πλήρη σοκ από τον πρόωρο θάνατό του.

Πέθανε ο Έβαν Έλινγκσον, πρωταγωνιστής του CSI Miami | LiFO

Εκτός από το να πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Cameron Diaz στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Jodi Picoult, ο Έβαν είχε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο ως Kyle Harmon στο “CSI: Miami” για τρία χρόνια.

Έπαιξε επίσης σε ταινίες όπως  “Letters from Iwo Jima,” “Rules of the Game” and “Walk the Talk.”«Δεν είχα ποτέ την ίδια παιδική εμπειρία με τους φίλους μου», είπε στο Philippine Star  το 2009.Έβαν Έλινγκσον: Πέθανε στα 35 του ο ηθοποιός του CSI Miami - ertnews.gr

«Ποτέ δεν είχα περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ωστόσο, τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία. Ήμουν απασχολημένος με τα πράγματα που αγαπώ. Δεν μετάνιωσα γιατί βρήκα το πάθος μου για την υποκριτική από νωρίς».

Φαινομενικά αποχώρησε από τη show biz το 2010, όταν σταμάτησαν τα υποκριτικά του.Brothers: Μέσα στην επιτυχία, ο Ellingson χτυπήθηκε από τραγωδία.  Ο μεγαλύτερος αδερφός του Austin Ellingson - ο οποίος ήταν επίσης ηθοποιός - πέθανε σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2008 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας My Sister's Keeper - ο Evan απέτισε φόρο τιμής στον αδερφό του το 2013 (στη φωτογραφία)

Μέσα στην επιτυχία, ο Έλινγκσον χτυπήθηκε από τραγωδία. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο οποίος ήταν επίσης ηθοποιός- πέθανε σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2008 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας My Sister’s Keeper.

Την ίδια χρονιά ο Έβαν θα υποδεχόταν το μοναχοπαίδι του, την κόρη του Μπρούκλιν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lucy Hale:«Το να είμαι νηφάλια είναι 100% το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου»

HerNewskl

Τζεφ Μπέζος: Το 500 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ του φαίνεται να έχει το πρόσωπο της συντρόφου του σε ξύλινη προτομή

HerNews ka

Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ; Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα

Her News