HerNews.gr
Social News

Εβελίνα Νικόλιζα: Η “αιχμηρή” απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες»

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» στις οποίες αναφέρθηκε στις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

«Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη» δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος και πρόσθεσε, «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω».

Η Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων, μέσω μια μακροσκελούς ανάρτησης στα Instagram Story της.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχει και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. “Αρκεί να μην προκαλούν”. Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη “συμπερίληψη”. Φαν φακτ που θα τον σοκάρει. Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντόρα Μπακογιάννη: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοσαρκάζεται – «Θέλεις ένα σοκολατάκι;»

HerNews ka

Paris Hilton: Γιορτάζει τον γιό της που γίνεται 6 μηνών με τις πιο cute φωτογραφίες – «Είναι ο κόσμος μου»

HerNews ka

Σπύρος Φωκάς: Σε πανικό ο ηθοποιός και η σύζυγός του που είδαν τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι τους – «Παναγιά μου, βοήθησέ μας»

Her News