HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφει στην υποκριτική; – Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει υπογράψει για εκπροσώπηση στο χολιγουντιανό πρακτορείο WME, αλλά δεν θα επιστρέψει σύντομα στην υποκριτική.

Το παγκόσμιο πρακτορείο ψυχαγωγίας ανακοίνωσε τα νέα την Πέμπτη μέσω Twitter , μοιράζοντας ένα στιγμιότυπο της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φορούσε ένα φόρεμα με ακάλυπτους ώμους και ιδιαίτερο μπούστο.

«Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι το WME εκπροσωπεί πλέον τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ σε όλους τους τομείς», ανέφερε το tweet του πρακτορείου.

«Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματος του, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, των εταιρικών σχέσεων και άλλων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Morris Endeavor (@wme)

Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety , «η υποκριτική δεν θα είναι ένας τομέας εστίασης».

Επιπλέον, το WME θα εκπροσωπήσει επίσης την Archewell, την ετικέτα δημιουργίας περιεχομένου της Μέγκαν, την οποία ξεκίνησε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Η είδηση ​​της νέας εκπροσώπησης της Μαρκλ έρχεται καθώς κρατά χαμηλό προφίλ όσο πλησιάζει η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ — η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Παρά το γεγονός ότι προσκλήθηκε να παρευρεθεί μαζί με τον Χάρι , πηγές είπαν στα ξένα μέσα ότι η Μέγκαν αποφάσισε να μείνει πίσω στην Καλιφόρνια καθώς η αξέχαστη μέρα λαμβάνει χώρα στα τέταρτα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της, Άρτσι.

«Δεν υπήρχε περίπτωση η Μέγκαν να χάσει τα γενέθλια του γιου της»,  είπε η πηγή.

«Τα λόγια που έχουν πει ο Χάρι και η Μέγκαν για τη σημασία της οικογένειάς τους συνδυάζονται με τις πράξεις τους. Νοιάζονται για την οικογένειά τους, οπότε η Μέγκαν θα μείνει [στην Καλιφόρνια]».

Όσο για τον Χάρι, θα απομακρυνθεί παρά τις εντάσεις με τη βασιλική οικογένεια, που ξεκίνησαν όταν παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως Δούκας και Δούκισσας του Σάσεξ το 2020.

Ο Χάρι έχει εκφράσει έκτοτε την επιθυμία του να ακούσει τον πατέρα του να ζητά συγγνώμη τόσο από τον ίδιο όσο και από τη σύζυγό του  μετά την υποτιθέμενη σκληρή μεταχείριση που υπέστησαν από την οικογένεια,  συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου αδελφού του, του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Winslet: Ο ιδιαίτερος λόγος που κρατά το Όσκαρ της στο… μπάνιο

HerNews ka

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποσύρεται από τη μουσική: «Ο ψυχολόγος του, του είπε πως όλο αυτό τον κάνει δυστυχισμένο»

Her News

Κέιτ Μίντλετον: «Συγκινημένη από τα μηνύματα συμπαράστασης» – Τι δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού

Her News