HerNews.gr
Beauty

Scarlett Johansson: Τόλμησε το lob haircut και αναδεικνύει το στυλ της

Scarlett Johansson

Την περασμένο Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, η πόλη της Νέας Υόρκης φιλοξένησε τα Golden Heart Awards 2023, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Michael Kors.

Scarlett Johansson

Πολλές εξέχουσες προσωπικότητες έδωσαν το παρών σε αυτό το γεγονός, ανάμεσά τους και η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson. Η Johansson τιμήθηκε για τη συνεισφορά της σε πολλούς φιλανθρωπικούς τομείς.

Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των λάτρηδων της ομορφιάς ήταν το εκπληκτικό haircut της Scarlett Johansson. Η ηθοποιός είχε έναν εξαιρετικά στιλάτο “lob” (long bob) κούρεμα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της. Το lob κούρεμα διακρινόταν για το μήκος του, το οποίο σταματούσε ακριβώς πάνω από τους ώμους, δημιουργώντας έναν κομψό και ευέλικτο όγκο.

Scarlett Johansson: Τόλμησε το lob haircut και αναδεικνύει το στυλ της

Το κούρεμα της Scarlett Johansson αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν μια ανανέωση στο look των μαλλιών τους, χωρίς ωστόσο να χάσουν πολύ από το μήκος των μαλλιών τους. Το lob haircut προσφέρει μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, είναι ευκολοχτένιστο και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα ύφη μαλλιών. Είναι ένα κούρεμα που μπορεί να ανανεώσει το look σας με στιλ και κομψότητα.

Scarlett Johansson: Τόλμησε το lob haircut και αναδεικνύει το στυλ της

Scarlett Johansson: Τo beauty hack με τη χρήση ενός ψαλιδιού για να δώσει όγκο στις βλεφαρίδες της

 

Νεότερα Άρθρα

Εγκυμοσύνη: Συστατικά καλλυντικών που πρέπει να αποφεύγετε

Her News

Lily Collins: Πώς διατηρεί chic τις αφέλειες της με την υγρασία;

HerNewskl

Over exfoliating: Πώς θα επανορθώσετε τη φθορά;

HerNewskl