HerNews.gr
Beauty

Chiara Ferragni: Υιοθέτησε το espresso make up trend

Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στη φετινή σεζόν και έχουν κάνει αίσθηση στον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, η σοκολάτα και ο καφές αποτελούν τις βασικές πηγές έμπνευσης για τα νέα beauty looks.

Οι make-up artists εκμεταλλεύονται αυτές τις χρονικές αποχρώσεις και δημιουργούν εντυπωσιακά μακιγιάζ, ενώ τα it girls υιοθετούν αυτά τα στυλ, κάνοντας τα viral στα social media.

Ένα από τα πιο πρόσφατα trends είναι το “espresso make-up,” το οποίο αναμένεται να δείτε παντού. Η διάσημη Ιταλίδα μπλόγκερ, Chiara Ferragni, είναι μία από τις πρώτες που υιοθέτησε αυτό το look, κάνοντάς το επικό και στιλάτο. Το espresso make-up trend είναι ιδανικό για τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, αφού αντανακλά τις ζεστές αποχρώσεις που σχετίζονται με αυτήν την εποχή του χρόνου.

Chiara Ferragni: Υιοθέτησε το espresso make up trend

Αυτή η τάση στο μακιγιάζ επιτρέπει τη χρήση των καφέ, σοκολάτας και αντίστοιχων αποχρώσεων για τη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου και ζεστού look. Με μια πινελιά espresso make-up, μπορείτε να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά και να προσθέσετε μια πινελιά ζεστασιάς στην εμφάνισή σας, καθώς ενσωματώνει τις γήινες αποχρώσεις που αγαπούμε αυτήν την εποχή.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni: Έκανε το πιο λαμπερό για βραδινό μακιγιάζ

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να διατηρήσεις το μαύρισμά σου μετά τις διακοπές – Ο Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας εξηγεί

HerNews ka

Balayage: Ιδέες για ξανθά μαλλιά

Her News

Selena Gomez: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ της χρονιάς!

HerNewskl