HerNews.gr
Beauty

Dark Velvet: Το Moody χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις

Έρχεται ο χειμώνας. Ποιο θα είναι το χειμωνιάτικο χρώμα των μαλλιών μας; Με τον ήλιο να δύει νωρίτερα και να απολαμβάνουμε λιγότερο φως της ημέρας, υιοθετούμε τη φυσική στροφή σε πιο εύθυμες αποχρώσεις, όπως jet black, red velvet και cherry cola.

Αυτή η σεζόν θα πρέπει να είναι ελαφρώς λιγότερο συγκλονιστική μετά το ζέσταμα του φθινοπώρου, όπου τα σοκολατένια μεταξωτά μαλλιά και τα κόκκινα ήταν τα κορυφαία χρώματα μαλλιών. Για όσους λαχταρούν κάτι ακόμα πιο τολμηρό για τον χειμώνα, προτείνουμε τις τάσεις εμπνευσμένες από το φαγητό που έχουν φτάσει στα σαλόνια ομορφιάς (μετά τη σύντομη θητεία τους στο μακιγιάζ ή στα νύχια σας). Οι ανταύγειες latte bronde, το cherry cola red και το spiced τζίντζερ είναι όλα στο μενού για τους πιο κρύους μήνες.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις κορυφαίες ιδέες χειμερινών χρωμάτων μαλλιών που πρέπει να ζητήσετε στο επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο.

Jet Black

Το πλατινέ ξανθό της Barbie είχε τη δική του στιγμή για τη μεγάλη πλειοψηφία του 2023 — και το jet black είναι η απάντηση του χειμώνα στη μόδα του καλοκαιριού. Αν και η σκούρα γυαλιστερή απόχρωση βρίσκεται στην εντελώς αντίθετη πλευρά του φάσματος, ο στόχος είναι να έχετε εξίσου άμεσο αντίκτυπο.

Σκούρο Βελούδινο Κόκκινο

Δεν πιστεύαμε ότι τα κόκκινα μαλλιά θα μπορούσαν να γίνουν πιο καυτά… αλλά φέτος τον χειμώνα τα σκούρα κόκκινα βελούδινα μαλλιά μας δείχνουν το αντίθετο. 

Strawberry Blonde

Όχι αρκετά ξανθό… και όχι αρκετά κόκκινο… αυτό το υπέροχο χρώμα είναι το καλύτερο και των δύο.

Latte Bronde

Cherry Cola

Μπορείτε να έχετε κόκκινα, μοβ και καστανά μαλλιά ταυτόχρονα — χωρίς να μοιάζουν με ουράνιο τόξο. Αυτό το στυλ υψηλών διαστάσεων δίνει στα μαλλιά έναν πλούσιο και βελούδινο τόνο που φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχος σε αυτά με λαδί αποχρώσεις.

Broom Bob: To καρέ που υιοθετούν όλα τα it girls

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Manicure: Οι πιο glam τάσεις για την άνοιξη του 2024

HerNewskl

Chiara Ferragni: Μάθε τον τρόπο να κάνεις τις πιο stylish μπούκλες!

HerNewskl

Sweaty skin: H skincare τάση που λατρεύουν οι λιπαρές επιδερμίδες

HerNewskl